Datum: 25-01-2021 - 07:37

06
jan
'21
Nieuwe locatie Fysiotherapie De Praktijk op sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Praktijk Fysiotherapie & Acupunctuur 

Nieuwe locatie Fysiotherapie De Praktijk op sportpark De Boekhorst.

Wij van De Praktijk Fysiotherapie & Acupunctuur, zijn heel blij te melden dat we een nieuwe behandellocatie krijgen in Noordwijkerhout. Per september 2021 vestigen wij ons met een behandelkamer in het gloednieuwe hoofdgebouw van voetbalvereniging VVSB. Naast de behandelkamer kan gebruik gemaakt worden van een fitnessruimte en de sportvelden....

Op deze manier kunnen wij optimaal faciliteren in het herstel en revalidatie van onze patiënten. Met de nieuwe locatie, direct aan de sportvelden, is de toegankelijkheid voor alle sporters enorm.

Zo kan voor of na de training direct een afspraak gemaakt worden, waardoor snel en efficiënt gehandeld kan worden. Dit geldt voor leden van VVSB maar natuurlijk ook voor de tennisvereniging T.V. De Boekhorst en handbalvereniging Northa.

Tevens zijn wij nu beter bereikbaar voor de inwoners van Noordwijkerhout aan de noordwestelijke zijde van de N206 en voor de nieuwe bewoners van Landgoed in den Houte.

Bij De Praktijk kunt u terecht voor fysiotherapie, acupunctuur, manuele therapie, sportfysiotherapie, oefentherapie, psychosomatische fysiotherapie en bioresonantie.

Houdt onze socials in de gaten voor updates wat betreft onze nieuwe locatie De Boekhorst!

Foto PR. VVSB-voorzitter Arjan Broekhof en Dennis Oostdam van De Praktijk.