Datum: 25-01-2021 - 08:09

05
jan
'21
14 luxe parkappartementen in de Engelse Tuin op Landgoed in den Houte in de verkoop gegaan in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Landgoed in den Houte: 14 parkappartementen Engelse Tuin en alle woningen Lanen Deelplan 2 verkocht.

De verkoop van de nieuwe woningen op Landgoed in den Houte verloopt voorspoedig. Afgelopen maand konden we melden dat De Lanen – Deelplan 1 volledig is verkocht. Inmiddels zijn ook alle woningen van De Lanen – Deelplan 2 én de laatste parkappartementen in de Engelse Tuin verkocht. De 14 luxe appartementen variëren in grootte van circa 98 tot 134 m2...

De twee riante penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst bijna 195 m2. Alle appartementen beschikken over minimaal twee slaapkamers en een ruim balkon of dakterras met fantastisch uitzicht. Alle appartementen hebben ten minste één parkeerplaats in de ondergelegen kelder.

De bouw van het eerste deelplan van De Lanen is zelfs al in volle gang. Ben jij één van de gelukkige kopers? Dan willen we je van harte feliciteren met de nieuwe woning! Viste je achter het net? Meld je aan en blijf op de hoogte!

Binnenkort gaan de appartementen van Langehorst – Deelplan 1 in verkoop. En daarna volgt er nog veel meer moois. Bekijk alle deelprojecten van dit landgoed op de interactieve kaart.

Foto's PR >Wwoningen De Lanen Deelplan 2 en parkappartementen Engelse Tuin.