05
jan
'21
Bouckaert Slaapcomfort start verkoopactie met de opbrengst voor Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Bouckaert Slaapcomfort start verkoopactie met de opbrengst voor Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft'.

Zaterdag 14 november 2020 werd heel Noordwijkerhout opgeschrikt door de grote uitslaande brand in het sport- en evenementencomplex De Schelft, waarbij in de middag na het sein brandmeester duidelijk werd dat de sporthal totaal door de brand is verwoest. Maar ook de fitnessruimte van Optisport, de kleedkamers, kantoren, de toneelzaal en het zwembad liepen door de brand....

flinke rook- en waterschade op. Maar liefst rond de 30 organisaties, verenigingen en scholen maken veel of met regelmaat gebruik van De Schelft en zijn allemaal zwaar getroffen door de brand. Na de eerste grote schrik en ontzetting hebben een aantal betrokken Noordwijkerhouters zich verenigd in een stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' om de betrokken verenigingen financieel te ondersteunen.

Er is daarom door de stichting de crowdfundingactie 'Support start verenigingen de Schelft' opgezet en deze is al van start gegaan, waarbij men zich het streefbedrag € 25.000,- ten doel heeft gesteld. Vrijwel direct kwamen er spontane giften binnen van inwoners en bedrijven voor Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft'

De stand (04-01-2021) is op dit moment € 16.700,-, maar men is er dus nog niet. U kunt uw steun nog laten blijken door een bedrag over te maken naar rekeningnummer NL05RABO0361580754 tnv Nieuwe start verenigingen De Schelft. Alvast hartstikke bedankt namens alle verenigingen.

Bouckaert Slaapcomfort start verkoopactie.
Ook instellingen (zoals bv de actie van Munnekeweij) en bedrijven ontwikkelen acties voor het goede doel. Zo willen Rob en Miriam Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort met hun uitgebreide winkel op de Gieterij op Bedrijventerrein Gravendam ook hun financiële steentje bijdragen voor alle door de brand getroffen verenigingen in De Schelft.

Rob en Miriam hebben een verkoopactie in het leven geroepen waarbij Bouckaert Slaapcomfort vanaf 5 januari 2021 t/m 31 januari 2021 bij iedere verkoop van een complete boxspring of compleet bed maar liefst € 100,- afdraagt aan de crowdfundingactie 'Support start verenigingen de Schelft'.

U kunt door de aankoop van een nieuw bed bij Bouckaert Slaapcomfort binnenkort lekker slapen en alle verenigingen van de Schelft kunnen dan ook met een gerust hart een oogje dicht doen. In verband met de huidige coronamaatregelen zijn de winkels helaas nog wel tot 18 januari gesloten.

Maar bij Rob en Miriam van Bouckaert Slaapcomfort kunnen ze u ook met de aankoop van een nieuw bed online van dienst zijn, zie voor meer informatie en voor het actiemodel de foto's hieronder > Klik op de foto voor een vergroting.