Datum: 24-01-2021 - 03:29

01
jan
'21
Jaaroverzicht met de 10 best bekeken nieuwsitems van 2020in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Blik Op Noordwijkerhout boekt opnieuw record met 40% meer bezoekers in jubileumjaar. (10 best bekeken nieuwsitems in 10 jaar BON).

De nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk sluit dit bijzondere corona-jaar 2020 toch uitermate positief af, de bezoekersaantallen van BON in het jubileumjaar stegen met maar liefst 40%. In het tienjarig bestaan mochten we ieder jaar meer bezoekers verwelkomen, maar nog nooit met zo'n grote plus als in 2020 ten opzichte van 2019. En dat zorgde in totaal voor...

een record van bijna twee miljoen bezoekers en zij bekeken dit jaar meer dan vier miljoen pagina's op BON! Ook in het nieuwe jaar houdt de redactie van BON zijn Blik gericht Op Noordwijkerhout en De Zilk en als eerste met het laatste nieuws: van, voor en over Noordwijkerhout, De Zilk en natuurlijk ook Noordwijk. 

De redactie van BON wenst u een gezond en gelukkig en nieuwsgierig 2021 toe. 

Op maandag 28 juni 2010 werd het eerste item geplaatst op het nieuwe nieuwsmedium van Noordwijkerhout en De Zilk, de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout. BON mocht op die eerste dag '42 bezoekers' verwelkomen en die aantallen liepen gelukkig al snel op. Tien jaar lang konden we u melden dat de bezoekersaantallen ieder jaar weer hoger waren en vanaf 2015 komen we al flink over het miljoen bezoekers per jaar uit....

Het is natuurlijk voor de redactie van Blik Op Noordwijkerhout heel fijn om te zien dat onze nieuwswebsite in een duidelijke behoefte voorziet. Met veel plezier houden wij de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk (en ook daarbuiten) op veel verschillende gebieden op de hoogte over de nieuwsfeiten en het wel en wee in ons mooie dorpje. 

Blik Op Bollenstreek:
De BlikOp-collega's Wendy van Blik Op Noordwijk en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijkerhout.
De website Blik Op Noordwijkerhout is, doordat we al 10 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terugzien bij bedrijven die als adverteerder (vaak al vele jaren) aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. 

Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoekt en die ligt hoger dan het aantal inwoners van de gemeente Noordwijk! Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijkerhout, dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1 - 2020 -  
Maar liefst 1018 reacties bij inschrijving voor 30 sociale huurwoningen. (drone-foto's) (28.354x bekeken)
  
2 - 2016 - 
Motorclub Satudarah bewijst laatste eer aan Noordwijkerhouts clublid Jack. (foto's + filmpje) 

3 - 2020 -  
Grote uitslaande brand verwoest sporthal De Schelft. (foto's en filmpje(s) > start brand t/m brandmeester) 

4 - 2017 -  
Grote woningbrand op de Vlashoven. (foto's)

5 - 2019 -  
Noordwijkerhouters helpen verhuizen en zijn aanwezig bij opening van 'Chateau Meiland'. 

6 - 2019 -  
Stem 'Chateau Meiland' in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. 

7 - 2018 -  
Definitieve verkiezingsuitslag nieuwe gemeente Noordwijk. (foto's)

8 - 2018 -  
Storm raast over Nederland en zorgt ook voor flinke schade in Noordwijkerhout. (foto's)

9 - 2013 - 
14-jarig meisje uit Noordwijkerhout vermist. (update meisje terecht)

10 - 2017 - 
Stoffelijk overschot aangetroffen in weiland achter Sancta-terrein. (foto's)