Datum: 28-11-2022 - 15:31

31
dec
'20
Walk & Talk Noordwijkerhout: Online workshop personal branding en werkgeluk bij Bibliotheek Bollenstreek.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek
Foto's Redactie BON

Walk & Talk Noordwijkerhout: Online workshop personal branding en werkgeluk.

Op 11 januari van 19.30 - 20.30 uur is de online workshop personal branding en werkgeluk. Deze workshop geeft deelnemers inzichten in hoe ze zichzelf beter kunnen positioneren. Inzicht in jezelf (kwaliteiten, waarden, drijfveren) geeft uitzicht! Verder wordt antwoord gegeven op de vraag hoe werkgeluk bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid...

De workshop is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of andere uitdaging. Onder begeleiding van trainer Antoinette Middeldorp wordt een eerste stap gemaakt om je persoonlijke profiel te maken en dat is fun! Ze doet dit aan de hand van de Golden Circle en het talent- en waardenoverzicht. Deelnemers stellen een eigen profilering/pitch op. Via het model van werkgeluk Purpose-Flow-Fun & Friendship (P3F model) brengen deelnemers hun eigen Why in kaart.

Tijdens de workshop profileert iedere deelnemer zichzelf voor de groep. Waarna feedback via de roddel-methode wordt gegeven. Hierdoor wordt geleerd de beste versie van jezelf te laten zien. De trainer is Antoinette Middeldorp. Zij is facilitator, coach en trainer. Meer informatie over Antoinette is te vinden op www.antoinettefaciliteert.nl. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk.

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van de Walk&Talk is om mensen te helpen zelf de deskundige te worden voor hun zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Praktische informatie
Walk & Talk Noordwijkerhout
Online workshop Personal branding en werkgeluk
Datum: 11 januari
Tijd: 19.30-20.30 uur
Locatie: Online
Prijs: gratis
Aanmelden vooraf verplicht via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk

Foto PR.