Datum: 13-08-2022 - 01:56
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
20
dec
'20
Petitie voor geluidschermen N206 in Noordwijkerhout ingeleverd.
Geschreven door Redactie BON

Petitie voor geluidschermen N206 ingeleverd.

Afgelopen vrijdag heeft CDA raadslid Sebastiaan Duivenvoorde de petitie voor geluidsschermen langs de N206 in Noordwijkerhout aangeboden aan Moniek van Sandick, Statenlid voor het CDA. Moniek van Sandick gaat deze petitie zeker verder brengen de provincie in. Ook is de petitie doorgestuurd naar de provincie Zuid-Holland ter behandeling....

Duivenvoorde: ‘’Rond de N206 in Noordwijkerhout ervaren omwonenden veel geluidsoverlast op o.a. de Koninginneweg de wijk Duin en Dal. Het toenemende verkeer op de N206 zorgt voor meer geluidsoverlast. Dit zorgt in sommige gevallen zelfs voor een vermindering van de ervaren gezondheid. Vandaar deze petitie’’.

‘’In het verleden is gesproken over de mogelijkheid van geluidsschermen langs de N206, maar helaas is er nog geen daadwerkelijke actie geweest’’. Met deze petitie hoopt het CDA en hopen veel omwonenden van de N206 dat er nu wel actie zal worden ondernomen.

Duivenvoorde vervolgt: ‘’Wij hopen dat de provincie de ernst van de zaak inziet en dat er mooie, groene geluidsschermen zullen worden geplaatst, liefst met ingebouwde zonnepanelen zodat er gelijk een bijdrage kan worden geleverd aan de energietransitie’’.

Zie ook nieuwsitem 18-12-2020: CDA stelt vragen aan college over: Geluidsoverlast langs de N206 in Noordwijkerhout.