Datum: 28-11-2022 - 15:17

19
dec
'20
Thijs Lindhout bij Bibliotheek Bollenstreek 'Hoe de f*ck vind ik geluk?' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek
Foto's Redactie BON

Thijs Lindhout bij Bibliotheek Bollenstreek 'Hoe de f*ck vind ik geluk?'.

Op 30 december van 20.00- 21.00 uur spreekt Thijs Lindhout, schrijver van het boek ‘Hoe de F*ck vind ik geluk’ via een Livestream georganiseerd door Bibliotheek Bollenstreek. Dé livestream voor meer veerkracht in tijden van crisis. Thijs Lindhout is de meest gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al 10 jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig...

maakt in het leven en op het werk. Gelukkig worden is een streven voor velen. Er is geen recept voor geluk en het leven is slechts stuurbaar, dat heeft iedereen de afgelopen maanden kunnen ervaren. Thijs Lindhout geeft inzicht in het belang van dromen, actiegerichtheid, mindset en liefde en verbinding.

Tijdens deze livestream neemt Thijs je mee langs drie thema’s die allesbepalend zijn voor een gelukkig leven. Actiegerichtheid, mindset en liefde & connectie. Hij geeft bijvoorbeeld antwoorden op vragen als: Hoe kun je geluk ervaren ondanks je omstandigheden? Is geluk pas echt geluk als je het kunt delen met anderen? Hoe blijf je veerkrachtig in moeilijke tijden?

Door zijn onderscheidende aanpak komt Thijs met nieuwe en verrassende inzichten. Waar vele andere inspiratie sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd en geluksexperts en peakperfomers geïnterviewd. Hij heeft onder meer 200+ geluksexperts en ‘peak performers’ geïnterviewd. Van topsporters, BN’ers en miljonairs tot spiritueel leiders.

Na de livesteam weet je hoe je gelukkiger in het leven kan staan.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl/thijslindhout en kosten €5,00.

Praktische informatie
Thijs Lindhout | Hou de f*ck vind ik geluk?
Datum: 30 december
Tijd: 20.00-21.00 uur
Locatie: Online via Livestream
Kosten: €5,00
www.bibliotheekbollenstreek.nl/thijslindhout 

Foto PR.