Datum: 25-01-2021 - 08:23

19
dec
'20
Landgoed in den Houte: alle woningen van De Lanen deelplan 1 zijn verkocht in Noordwijkerhout. (dronefoto's en bouwvideo 1e deelplan)
Geschreven door Trebbe Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte: alle woningen van De Lanen deelplan 1 zijn verkocht. (dronefoto's en bouwvideo 1e deelplan)

De ontwikkelaars Trebbe en Novaform melden vol trots in hun nieuwsbrief dat de woningen van het eerste deelplan van De Lanen op Landgoed in den Houte (het oude Bavo-terrein) allemaal zijn verkocht! Elk van de 67 beschikbare woningen heeft een match gevonden met een enthousiaste koper. Intussen vordert de bouw van dit deelplan voorspoedig...

Men verwacht het deelplan inclusief de huurwoningen van Woningstichting Padua in het voorjaar van 2021 te hebben opgeleverd. Bekijk hier op BON de prachtige time-lapse-video en (drone)foto’s van de bouw.

Nog enkele woningen beschikbaar – De Lanen deelplan 2
Ook de verkoop van De Lanen – Deelplan 2 is in volle gang. Alle woningen van dit deelplan zijn verkocht of staan onder optie. Je kunt je nog wel inschrijven als reserve-kandidaat voor de woningen die in optie staan. Wanneer de woning van je voorkeur toch beschikbaar komt, nemen we contact met je op. Bekijk op de interactieve kaart voor welke woningen van De Lanen - Deelplan 2 je nog kunt inschrijven.

Wonen op een landgoed
Landgoed in den Houte werd begin van de vorige eeuw gebouwd en heeft nog steeds een ongekende charme, gekenmerkt door historie en veel groen. Monumentale gebouwen en chique tuinen worden in ere hersteld en aangevuld met stijlvolle nieuwbouwwoningen. Het landgoed is ruim opgezet en beschikt over drie parken, een eigen wandelroute en een kinderboerderij.

Historische sfeer
De nieuwe woningen onderstrepen de historische sfeer met een klassieke architectuur die doet denken aan de oude paviljoens die hier vroeger stonden. In tegenstelling tot de oude paviljoens beschikken de woningen over alle moderne comfort zoals vloerverwarming en zonnepanelen. Het woningaanbod bestaat uit appartementen, vrijstaande woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Voor ieder wat wils.

Foto's en bouwvideo Landgoed in den Houte.