Datum: 29-03-2023 - 11:11
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

16
dec
'20
Vrienden van Munnekeweij zorgen voor kerstsfeer in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Vrienden van Munnekeweij
Foto's Redactie BON

Vrienden van Munnekeweij zorgen voor kerstsfeer.

In de donkere dagen voor de Kerst, is het eigenlijk best een aangename temperatuur voor deze tijd van het jaar. Toch overvielen de maatregelen die genomen zijn door de overheid i.v.m. Covid-19, vele mensen als een koude douche. Herinneringen kwamen weer boven aan de eerste lockdown waar juist ouderen en cliënten van Zorgcentra het aan bezoek en aandacht...

van hun familie en vrienden moesten ontberen. Gelukkig blijft bezoek nu met de nieuwe maatregelen mogelijk, rekening houdend met de situatie. Want juist in deze dagen is de behoefte aan warme en aandacht groot. Warmte en aandacht van elkaar, de familie en vrienden. Juist in deze dagen willen de vrienden van Munnekeweij de cliënten een gebaar van warmte en vriendschap aanbieden.

Vanuit het bestuur van de vrienden boden bestuursleden Willeke Duivenvoorden, Ineke Duivenvoorden en Siem Nulkes het traditionele kerststukje aan. Het eerste exemplaar werd coronaproef aangeboden aan Mevr. Rooijakkers. Twee vrijwilligers zorgden er verder voor dat deze kerststukken bij alle cliënten op de kamers en de verpleegafdeling werden bezorgd.

Het kerststuk in de vorm van een hart laat zien dat we, vanuit de dorpsgemeenschap van Noordwijkerhout, ons verbonden voelen met de cliënten van Munnekeweij. Nulkes sprak de hoop uit dat ook zij “hartverwarmende” dagen , mogen beleven. 

Voor meer informatie over Vrienden van Munnekeweij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's BON.