Datum: 17-10-2021 - 02:26
16
dec
'20
De Witte Kerk tijdens de lockdown in Noordwijkerhout.
Geschreven door Kerkenraad Witte Kerk

De Witte Kerk tijdens de lockdown.

U heeft het ongetwijfeld meegekregen; de lockdown is een feit. Van ons allemaal wordt verwacht dat we ons aan de strenge maatregelen houden om besmettingen tegen te gaan. Onze minister president zei het gisteravond treffend: “Beperk zoveel mogelijk de contacten, maar we komen hier door heen, met elkaar..” Deze oproep is aan ons allemaal gedaan...

beperk de contacten en hou deze vijf weken (en wellicht langer) de regels in acht. Formeel zijn kerken van deze maatregel uitgesloten. Toch voelt de kerkenraad van de Witte Kerk de verantwoordelijkheid om ook binnen onze gemeenschap die regels zoveel mogelijk na te leven. Daarom is het besluit genomen om vanaf aanstaande zondag tot en met zondag 17 januari 2021 geen fysieke kerkdiensten te organiseren.

Wel zal er elke zondag, om de gebruikelijke tijd van 10.00 uur, een dienst rechtstreeks uitgezonden worden via de website www.dewittekerk.nl, zie de knop: ”Kerkdiensten bekijken/beluisteren”. Gelukkig zijn we in het bezit van de juiste apparatuur om u allen via deze weg te bereiken.

Dit geldt ook voor de diensten tijdens de kerstdagen: Donderdag 24 december, om 19.00 uur, de kerstnachtdienst met medewerking van de koperblazers Goed Koper en vrijdag 25 december, om 10.00 uur, de kerstviering. En op donderdag 31 december om 19.30 uur de oudejaarsavonddienst. 

Namens de kerkenraad,
Rindert Venema, voorzitter.

Foto BON.