Datum: 14-04-2021 - 16:20

03
mrt
'21
Wat zijn de mogelijkheden tijdens de lockdown voor u bij de lokale ondernemers in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wat zijn de mogelijkheden tijdens de lockdown voor u bij de lokale ondernemers. (update 3 maart)

De lockdown en avondklok blijven ten minste tot en met 15 maart van kracht, maar bijna alle contactberoepen zijn vanaf woensdag 3 maart weer toegestaan. Kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, massagesalons mogen dan weer aan de slag. Ook winkels kunnen op afspraak open. De verruiming komt bovenop de afhaalmogelijkheid in winkels...

De volgende essentiële winkels mochten al tijdens lockdown open zijn: supermarkten, bakker, groenteboer (o.a. Van Delft Groente en Fruit), slager (o.a. Gildeslager Klein en Keurslager Koot) en andere winkels voor eten en drinken.

Maar ook drogisterijen, apotheken, opticiens (o.a. Paul Terpstra Optiek), audiciens, fysiotherapeuten (o.a. De Praktijk) en bedrijven voor reparatie en onderhoud (Autobedrijf Van Eeden, Autobedrijf Kleverlaan) mogen ook open blijven.

Er zijn ook plaatselijke ondernemers met een webshop, daar kunt natuurlijk altijd terecht, bezorgen en afhalen is ook weer mogelijk. Steun de lokale ondernemer en koop voor zover mogelijk lokaal. 

Hieronder hebben geprobeerd zoveel mogelijk aan te geven welke Blik Op Noordwijkerhout-adverteerders u nog verder van dienst kunnen zijn. (zal steeds worden geüpdate 3-2-2021) 

De horeca was helaas al eerder gesloten maar er
is nog wel de mogelijkheid om heerlijke maaltijden
op te halen of te laten bezorgen. Klik hier voor meer informatie en de (paas)menu's.
Klik op het logo
voor meer informatie.
 
Vanaf 3 maart mag onze winkel weer open! Dus wilt u bestellen? Bel of app dan naar 06-52712194 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We ontvangen u weer graag in onze winkel. Tot snel!
https://alexandersuits.nl/
Leuk idee...koop een cadeaubon van All American Bowling Het mooiste cadeau voor als straks weer alles normaal is. Per Email of gratis thuisbezorgd. https://gifty.nl/bedrijf/all-american-bowling
Fijn dat we vanaf morgen weer op afspraak open mogen. Veel mensen hebben ons al gebeld voor een afspraak. Dat doet ons goed. Maar betekent ook dat als u binnenkort lekker wil slapen, u niet te lang moet wachten met het maken van een afspraak. Bel 0252-745083. Wij zijn van 8.00 uur tot 20.30 uur bereikbaar. Gelukkig door onze Nederlandse fabrikant blijven wij korte levertijden houden. 2-4 weken en u kunt weer heerlijk slapen en uitgerust wakker worden. Klik hier voor meer informatie.
Wij zijn erg blij te kunnen melden dat er telefonisch en per mail, vanaf nu afspraken mogen worden gemaakt, om vanaf woensdag 3 maart langs te komen in onze showroom en winkel! Ook ons technocenter is op afspraak geopend. Lees het volledige bericht, klik hier.
Beste klanten, wij mogen OPEN zijn! Mocht u niet in staat zijn om uw kleding te brengen of op te halen, dan halen en brengen wij het graag na 17:00 uur bij u thuis. Tel: 0252-370727 of 0646963942. Met vriendelijke groet, Han Kledingreparatie & stomerij.

Vanaf woensdag 3 maart zijn wij weer geopend. U kunt vanaf heden langskomen, bellen of mailen om af te spreken. Als u ons mailt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vermeldt dan duidelijk uw naam en telefoonnummer 0252-373313 en dan bellen wij u terug om een afspraak in te plannen. Houd u alstublieft rekening met wat langere wachttijden dan gebruikelijk. Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking.     

Yes, Kapsalon Voluum mag weer aan de slag met uw haar, bel voor een afspraak 0252-377348. U bent van harte welkom.
Voor meer informatie: www.nicomeeuwenoord.nl 
Voor meer informatie: http://www.memorienatuursteen.nl/

Wij zijn geopend voor reparatiewerk en baterijen weg te brengen en af te halen. Bel of mail ons voor een shop afspraak. 0252-372442. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kringloopwinkel Noordwijkerhout
Woensdag 3 maart gaan we weer open op afspraak. U kunt vanaf maandag bellen naar 06-16171873 voor het maken van een afspraak voor een half uur shoppen. We zijn graag eerlijk, daarom willen wij ook eerlijk tegen u vertellen dat we nu in de coronatijd weinig aan mensen hebben die alleen komen kijken. We hopen natuurlijk op klanten die spullen kopen. We moeten aan ons voortbestaan denken. Klik hier voor de website.
Yess, we mogen eindelijk weer klanten in de winkel ontvangen! Wij kunnen niet wachten om weer lekker een kopje koffie te doen met jullie in de winkel. Wil jij bij ons komen om te Private Shoppen? Maak dan snel een afspraak! Snel en simpel door bijvoorbeeld naar ons te bellen of Whatsappen: 0252-370662 - 06-21331754. We hopen je snel te zien in de winkel. Groetjes, Team Mix
Bel voor een afspraak naar: Telefoon 0252-429484.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. > https://www.nobelhout.nl/
In verband met het corona virus hebben wij aangepaste openingstijden:
Maandag: 9.00 tot 13.00
Dinsdag: gesloten
Woensdag-donderdag-vrijdag: 9.00 tot 13.00
Zaterdag: 9.00 tot 16.00
Wilt u buiten deze openingstijden graag geholpen worden dan kunt u bellen op 06-46581930. Wij kunnen de bestelde contactlenzen ook opsturen.
Rijschool Halvemaan
Vanaf woensdag 3 maart mogen wij weer autorijles geven. Onze prioriteit gaat eerst naar de leerlingen die hun toets en/of examen moesten uitstellen. Wij proberen die leerlingen zo snel en zo goed mogelijk alsnog naar hun nieuwe examendatum te begeleiden. http://www.rijschoolhalvemaan.nl/
Attentie!! We mogen weer lekker het deurtje open voor onze creatieve medemens. Plan dus snel je afspraak (maximaal 15 min en 2 personen) via 06-20619444 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer info zie onze website.
Bel voor een afspraak voor een bestelling of een bezoek aan de winkel naar telefoon 0252-377880. https://www.feest-shop.nl/
De horeca is gesloten (wel bezorgen van maaltijden) maar golfen blijft mogelijk! Wij zijn enorm verheugd dat golfen mogelijk blijft, ook al is het met maximaal twee personen in 1 flight. De golfbaan is alle dagen geopend. Er zijn geen wedstrijden en competities. 
Th.M. Bader verf, glas, behang en schilderwerk.
Bel voor een afspraak, voor een bestelling of een bezoek aan de winkel naar telefoon 0252-373623. 
Timmers Verpakkingen is als groothandel geopend voor zijn klanten.
Wij zijn er nog steeds voor u! Wij begrijpen dat u tijdens de lockdown liever thuis blijft. Gelukkig mogen we gewoon thuisbezorgen. Ook mogen wij als bloemist de buitenverkoop door laten gaan. Om u goed en snel te helpen kunt het beste gewoon even bellen of mailen. 0252-377560 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Betaling kan desgewenst met behulp van Tikkie. https://vandenbergbloemensfeerenmeer.nl/
Werkplaats is geopend voor al uw reparaties en onderhoud. Heeft u interesse in een nieuwe of 2de hands fiets? Bel of mail ons voor een afspraak en de mogelijkheden! 0252-372482 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.https://www.vandamfietsen.nl/
Wij zijn open als pakketservicedienst, pasfoto's maken of voor artikelen is op afspraak mogelijk, bel: 0252-376610. http://www.vinkmultimedia.nl/
Vanaf woensdag 3 maart kunt u onze hengelsportafdeling weer bezoeken. Maak hiervoor eerst een afspraak. Dit doet u door te bellen met (0252) 372 551. Wij spreken dan met u af op welke dag en hoe laat u kunt langskomen. Uiteraard kunt u ook in onze webshop terecht. Of plaats uw bestelling telefonisch of via e-mail. Wij laten u dan weten wanneer het voor u klaarligt in de winkel. Dierenafdeling en PostNL-punt zijn gewoon open. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Houd er wel rekening mee dat per afdeling maximaal 1 klant tegelijk in de winkel mag. Zijn er al klanten in de winkel? Wacht dan even buiten op uw beurt. Wij hopen u snel weer te zien in onze winkel!