Datum: 26-01-2021 - 22:59

03
jan
'21
Wat zijn de mogelijkheden tijdens de lockdown voor u bij de lokale ondernemers in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wat zijn de mogelijkheden tijdens de lockdown voor u bij de lokale ondernemers.

Nederland is sinds 15 december 2020 in verband met het coronavirus vijf weken lang lockdown gegaan. Bijna alles is op slot gegaan, inclusief de scholen en niet-essentiële winkels. Een overzicht van de maatregelen die tot en met 19 januari 2021 duren, kunt u teruglezen op de website van de Rijksoverheid, klik hier. Natuurlijk heeft de lockdown grote gevolgen...

voor middenstand van Noordwijkerhout en dus voor u als klant. Alle niet-essentiële winkels, kappers, sportscholen/clubs, kinderopvang (voor een groot deel) en autorijscholen hebben helaas hun deuren moeten sluiten. 

De volgende essentiële winkels mogen tijdens de lockdown open zijn: supermarkten, bakker, groenteboer (o.a. Van Delft Groente en Fruit), slager (o.a. Gildeslager Klein en Keurslager Koot) en andere winkels voor eten en drinken.

Maar ook drogisterijen, apotheken, opticiens (o.a. Paul Terpstra Optiek), audiciens, fysiotherapeuten (o.a. De Praktijk) en winkels/bedrijven voor reparatie en onderhoud (o.a. Van Dam Fietsen, Autobedrijf Van Eeden, Autobedrijf Kleverlaan) mogen ook open blijven.

Er zijn ook plaatselijke ondernemers met een webshop, daar kunt natuurlijk altijd terecht. Maar steun de lokale ondernemer en koop voor zover mogelijk lokaal. Hieronder hebben geprobeerd zoveel mogelijk aan te geven welke Blik Op Noordwijkerhout-adverteerders u nog verder van dienst kunnen zijn. (zal steeds worden geüpdate) 

De horeca was helaas al eerder gesloten maar er
is nog wel de mogelijkheid om heerlijke maaltijden
op te halen of te laten bezorgen.
Klik hier voor meer informatie en de menu's.
Klik op het logo
voor meer informatie.
 
Nog geen cadeau voor onder de kerstboom, koop een cadeaubon van All American Bowling Het mooiste kado voorals straks weer alles normaal is. Per Email of gratis thuisbezorgd. https://gifty.nl/bedrijf/all-american-bowling
Helaas moet onze winkel dicht. Maar een goede nachtrust is, zeker in deze tijd, heel erg belangrijk. Daarom gaan wij per telefoon en online verder, klik hier voor meer informatie.
Geachte klanten, de winkel en showroom zijn helaas gesloten. Het Technocenter blijft wel open (behalve van 18 december t/m 4 januari).
Beste klanten, wij mogen OPEN zijn! Mocht u niet in staat zijn om uw kleding te brengen of op te halen, dan halen en brengen wij het graag na 17:00 uur bij u thuis. Tel: 0252-370727 of 0646963942. Met vriendelijke groet, Han Kledingreparatie & stomerij.

Wij zijn geopend voor reparatiewerk en baterijen weg te brengen en af te halen. Voor verkoop via chat facetime en of bellen. 0252-372442 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe leuk om dan samen te werken met je buren. Samen sterk.
Kleding van MIX Noordwijkerhout en de sieraden van Juwelier André Schilder. De kleding bezorgen we thuis, bel ons als je iets wil weten of bestellen ze helpen je graag 0252-370662. Woont u buiten een straal van 25 Kilometer dan versturen wij het pakketje via PostNL. M&M horloge € 149,-
Lieve klanten, helaas moeten wij onze winkel sluiten t/m 19 Januari. Wij willen jullie kunnen voorzien van de (brood) nodige bolletjes wol en daarom bezorgen wij aan huis in de bollenstreek vanaf een bedrag van 20 euro. Wij zijn bereikbaar via 0620619444 (whatsapp) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot snel!! en staysafe
Wij blijven gewoon bereikbaar! Zoekt je nog een cadeautje voor Kerst, wil je gezellig een spelletje spelen of lekker puzzelen, bel ons op 0252377880. We maken een afspraak om het af te halen of te bezorgen.
De horeca is gesloten (wel bezorgen van maaltijden) maar golfen blijft mogelijk! Wij zijn enorm verheugd dat golfen mogelijk blijft, ook al is het met maximaal twee personen in 1 flight. De golfbaan is alle dagen geopend, dus tijdens deze feestdagen kun je ook golfen op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Er zijn geen wedstrijden en competities. 
Timmers Verpakkingen is als groothandel geopend voor zijn klanten.
Wij zijn er nog steeds voor u! Wij begrijpen dat u tijdens de lockdown liever thuis blijft. Gelukkig mogen we gewoon thuisbezorgen. Ook mogen wij als bloemist de buitenverkoop door laten gaan. Om u goed en snel te helpen kunt het beste gewoon even bellen of mailen. 0252-377560 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Betaling kan desgewenst met behulp van Tikkie.
Wij mogen open blijven als pakketservice dienst en pasfoto's maken is op afspraak mogelijk, bel: 0252-376610.
Wij mogen open blijven als pakketservice dienst en dierenwinkel, de hengelsport gaat via de webshop.
Voor een bestelling van onze producten, verfpakketjes of cadeaubonnen, kunt u het antwoordapparaat inspreken, een briefje in de brievenbus doen of een berichtje of Facebook achterlaten. Wij komen dan uw bestelling bij u langs brengen. 0252-377348