Datum: 12-05-2021 - 19:41
14
dec
'20
Huis-aan-huis actie 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Huis-aan-huis actie 'Nieuwe start verenigingen De Schelft'.

Verschillende enthousiaste mensen/groepen dragen hun steentje bij om de Crowdfunding-actie 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' tot een succes te maken. Een van de acties is dat de verenigingen die gebruik maakten van de Schelft, hun krachten hebben gebundeld om in de week voorafgaande de sfeervolle Kerstdagen...

huis-aan-huis een fraai ontwikkelde kaart te bezorgen. Een kaart waarop de stichting alle inwoners uiteraard fijne kerstdagen en een voorspoedig 2021 toewenst, maar waarin zij ook de inwoners oproept om een financiële bijdrage te leveren. Dit kan via het overmaken van een bedrag per bank of QR-code.

Hoe kunt u helpen?

• Maak uw donatie over op rekeningnummer NL05RABO0361580754 t.n.v Nieuwe start verenigingen De Schelft.

• Bent u ondernemer? Doneer EUR 250,- en wij vermelden uw logo en bedrijfsinformatie op onze website en het nieuwe online magazine over de Schelft.

De stichting hoopt middels haar acties in totaal € 25.000, - te genereren om de verenigingen het noodzakelijke (financiële) steuntje in de rug te kunnen geven. De Stichting 'Nieuwe start verenigingen de Schelft' wil niets liever dan deze doelstelling bereiken. Voor meer informatie: www.supportdeschelft.nl of kijk op onze facebookpagina: Support verenigingen de Schelft.