Datum: 27-09-2022 - 00:53
8 aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

13
dec
'20
Sportbedrijf Noordwijk organiseert uitdagend kerstvakantieprogramma en Welzijnskwartier een Online Game Event.
Geschreven door Sportbedrijf Noordwijk en Welzijnskwartier
Foto's Redactie BON

Sportbedrijf Noordwijk organiseert uitdagend kerstvakantieprogramma en Welzijnskwartier een Online Game Event.

De kerstvakantie staat alweer voor de deur. Sportbedrijf Noordwijk is de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest met een gevarieerd activiteitenaanbod in Noordwijk en Noordwijkerhout. Donderdag 10 december werd het programma gepresenteerd en vanaf dat moment kan er worden ingeschreven. Er worden onder andere twee doe-dagen georganiseerd....

waarbij de Buurtsport- en Cultuurcoaches de handen ineen geslagen hebben. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar komen tijdens deze dagen zowel met sportieve als culturele activiteiten in aanraking. Hierbij kunnen zij meerdere kanten van zichzelf laten zien en ontdekken.

Daarnaast organiseren de Buurtsportcoaches onder andere peutergym, wintergames en een multibal toernooi. Het complete overzicht is terug te vinden op de website www.noordwijkactief.nl.

Welzijnskwartier: Online Game Event Kerstvakantie.
Game mee met Among Us en Rocket League

Game op 23 en 30 december mee met online games als ‘Among us’ en ‘Rocket League’. Welzijnskwartier organiseert twee online game events. Bij Among Us staan teamwork en verraad centraal en bij Rocket League ga je de strijd aan in het race voetbalspel. Ook op locaties in de Bollenstreek kan meegespeeld worden.

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie kan je online mee gamen met vette games. Op 23 december om 19:00 is Among Us en op 30 december 19:00 spelen we Rocket League.

Doe je mee?
Vind je het vet om mee te spelen? Iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app naar 06-10704075. Aanmelden kan tot 22 december. Wil je niet meespelen, maar ben je wel benieuwd en wil je meekijken? Livestream is te volgen via www.twitch.tv/ojvteylingen.

Chill op locatie
Bij Nexus in Hillegom (Van de Endelaan 7, Hillegom), De Greef in Lisse (Ruishornlaan 21, Lisse), Fascinus in Sassenheim (Van Alkemadelaan 14, Sassenheim) is ook de mogelijkheid om met anderen op locatie te gamen en te chillen.

Ook de jongerenwerkers van de diverse locaties spelen mee. Durf jij het tegen ze op te nemen? Daarnaast zal er een livestream voorzien van commentaar op groot scherm te volgen zijn op de locaties. Tussendoor zijn er hilarische TikTok filmpjes.

Over Welzijnskwartier
Welzijnskwartier heeft jongerencentra in de bollenstreek. Onze jongerenwerkers organiseren toffe activiteiten, maar zijn er ook voor vragen die je lastig vindt om te stellen. In opdracht van de gemeente werken we aan een veilige omgeving waar jongeren kansen krijgen. Dit doen we in Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen.