Datum: 18-04-2021 - 02:04

12
dec
'20
Eerste kwartaal 2021 start verkoop van 38 appartementen Langehorst op Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout.
Geschreven door Trebbe Landgoed in den Houte

Eerste kwartaal 2021 start verkoop van 38 appartementen Langehorst op Landgoed in den Houte.

Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout wordt steeds mooier. De Lanen Deelplan 1 is volop in aanbouw en ook de verkoop van het tweede deelplan verloopt zeer voorspoedig. Binnenkort gaan we van start met de verkoop van een nieuw deelplan en dat is met 38 eigentijdse appartementen genaamd Langehorst en is gelegen langs de Langevelderweg...

Bosrijk wonen
Deelplan Langehorst ligt aan de rand van Landgoed in den Houte, dichtbij de Langevelderweg. Het plan bestaat uit 38 appartementen en penthouses verdeeld over twee gebouwen met een eigentijdse architectuur. Je woont hier in een bosrijke omgeving, omgeven door het groen, met een historisch landgoed aan je voeten.

Zonnige buitenruimtes
De appartementen variëren in oppervlakte van 75 m2 tot 112 m2 voor het penthouse op de bovenste verdieping. Alle appartementen hebben een zonnige buitenruimte op het zuiden of westen, met uitzicht op de prachtige groene omgeving.

Eerste kwartaal 2021 in verkoop
Heb jij interesse in één van de appartementen of penthouses van Langehorst? Meld je dan aan als geïnteresseerde voor dit deelplan door in te loggen op de website. In je persoonlijke account kun je aanvinken dat je alle informatie over de Langehorst wil ontvangen. Wij houden je dan via digitale nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals de datum van de start verkoop. Klik hier voor aanmelding.

Over Landgoed in den Houte
Landgoed in den Houte is gesitueerd op het Bavo-terrein deed in de periode 1914-2014 precies een eeuw lang dienst als psychiatrisch ziekenhuisterrein. ‘De Bavo’ was een belangrijke werkgever en economische factor in Noordwijkerhout, totdat het terrein voor de zorg niet langer nodig was.

Door de herontwikkeling naar een groen woonmilieu met een grote diversiteit aan woningen zal het Bavo-terrein weer blijvend waarde toevoegen aan de kern van Noordwijkerhout. Kijk voor meer informatie op www.landgoedindenhoute.nl.

Fotos PR.