Datum: 29-03-2023 - 12:10
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

11
dec
'20
Opnames Kerstfilm Raamwerk op televisie bij SBS6 Hart van Nederland. (foto's + uitzending gemist)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Opnames Kerstfilm Raamwerk op televisie bij SBS6 Hart van Nederland. (foto's + uitzending gemist)

Normaal staan cliënten en begeleiding van het Raamwerk ieder jaar weer stil bij het kerstverhaal door middel van de kerstwandeling op de Hafakker Noordwijkerhout en Zeehos in Katwijk. Dit jaar is het door corona helaas allemaal anders en kwamen ze noodgedwongen met een andere maar wel een hele leuke invulling. Er wordt een Raamwerk Kerstfilm gemaakt met cliënten in de hoofdrol...

Deze week is er drie dagen gefilmd, op verschillende Raamwerk-locaties waaronder in Noordwijkerhout (zie foto's) en Katwijk. De uiteindelijke Kerstfilm zal meermaals getoond worden tijdens Raamwerk-live.

Donderdag 10 december was een extra bijzondere opnamedag, tijdens de Raamwerk opnames op het Zeehos in Katwijk was er een filmploeg van Hart van Nederland van SBS6 aanwezig.

Zij hebben opnames gemaakt van het opnemen van de film waarbij de cliënten, de hoofdrolspelers, en begeleiding werden geïnterviewd. Het item is donderdagavond in de late uitzending om 22.30 uur bij Hart van Nederland uitgezonden.

Bij het Raamwerk zijn ze supertrots op hun ‘filmsterren’ en zijn ze net als iedereen heel benieuwd naar het resultaat van de Kerstfilm die komende woensdag 16 december wordt uitgezonden bij het Raamwerk-live.

Foto's Raamwerk in Noordwijkerhout. Klik hier voor uitzending vermist van Hart van Nederland.