Datum: 17-01-2022 - 11:11
10
dec
'20
'Coronasnelteststraat Duin- en Bollenstreek' in Noordwijkerhout op televisie bij Hart van Nederland.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Bedrijfsbezoek van burgemeester Wendy Verkleij aan 'Corona-snelteststraat Duin- en Bollenstreek'.

Burgemeester Wendy Verkleij van de gemeente Noordwijk bracht op woensdagmiddag 9 december een bedrijfsbezoek aan de corona-snelteststraat in Noordwijkerhout. Hierbij werd zij rondgeleid door Alies Haasnoot (één van de initiatiefnemers en eigenaar van Alice Care). De burgemeester was zeer onder de indruk van de sneltest-locatie binnen haar eigen gemeente...

Mensen worden door een steward ontvangen en doorverwezen naar de testhal. Hier wacht men een ruime en schone opzet en vriendelijk én vakkundig personeel. Voor elke afspraak wordt een kwartier de tijd uitgetrokken om voldoende tijd te kunnen nemen. Inmiddels weten veel particulieren maar ook bedrijven de weg naar de 'Corona-snelteststraat Duin- en Bollenstreek' te vinden. Wie (milde) klachten heeft, kan zich laten testen.

Doordat mensen daardoor duidelijkheid krijgen of zij corona hebben, kunnen zij voorkomen dat zij familie, vrienden of collega’s hebben besmet. Mocht u niet in staat zijn om naar de testlocatie te komen, biedt de sneltest straat ook een mobiele service aan waarbij zij langskomen om een sneltest af te nemen. Ga hiervoor naar de website www.coronasneltestduinenbollenstreek.nl.

Snelteststraat
Bij de snelteststraat, gevestigd in Noordwijkerhout, is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Via de website is het mogelijk om online een afspraak voor de sneltest te maken. De testen worden, geheel volgens de GGD en RIVM richtlijnen, door bekwaam, deskundig en gediplomeerd personeel afgenomen, waardoor snel en veilig eventuele besmettingen kunnen worden vastgesteld.

Na afname van de sneltest ontvangt de geteste persoon persoonlijk via een email de uitslag. Kosten? Deze testen kosten euro 99,00 excl. BTW per stuk. Door dit initiatief hopen de initiatiefnemers veel mensen én bedrijven een hoopgevende testuitslag te kunnen geven.

Foto PR.