Datum: 26-10-2021 - 23:54
10
dec
'20
Uitleen-paraplu's beschikbaar bij NOV centrumwinkeliers in Noordwijkerhout.
Geschreven door NOV-Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

Uitleen-paraplu's beschikbaar bij NOV centrumwinkeliers.

Vanuit de overheid wordt in verband met de coronamaatregelen aangegeven dat er, in verband met de 1,5 meter maatregel, niet teveel klanten in de winkel aanwezig kunnen zijn. Hierdoor komt het helaas voor dat klanten soms even buiten op hun beurt moeten wachten.  Maar op regenachtige dagen is dat natuurlijk niet zo'n pretje. Gelukkig heeft de NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) daar iets op bedacht...

Er zijn door de NOV een aantal eigen en duidelijk herkenbare rode uitleenparaplu's aangekocht. Klanten kunnen de paraplu lenen bij de deelnemende NOV-winkeliers in het centrum van ons dorp en daarmee kunnen ze dan buiten even droog wachten onder een NOV-paraplu. Om vervolgens terug te plaatsen en dan kan de volgende klant er weer gebruik van maken.

Wethouder Roberto ter Hark mocht onlangs de eerste rode uitleenparaplu in ontvangst nemen van NOV-voorzitter Pieter van der Geest bij het ontsteken van de kerstverlichting. (foto)

Dubbele Noffie-actie.
Net als voorgaande jaren is de dubbele Noffies actie weer actief. Bij de Noffie-deelnemers worden tot 31 december dubbele Noffies gegeven. Daarnaast kunnen klanten meedoen met de speciale decemberactie: plak 50 zegels op de daarvoor bestemde formulieren en lever die in bij Vink Multimedia of boekhandel Wagenaar & van Halem. Er zijn weer mooie prijzen te winnen: 2 x Noffie tegoedbonnen ter waarde van €1000,-, 2 x van € 500,- en 30 x van € 50,-.

Koopzondag 20 december.
Er is een kerstkoopzondag gepland en wel op zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur. Steun de lokale ondernemer door in Noordwijkerhout je kerstinkopen te doen! 

Foto BON.