Datum: 17-10-2021 - 01:44
08
dec
'20
Centrum van Noordwijkerhout met sfeervolle kerstbanners, verlichting, dubbele Noffies en koopzondag. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Centrum van Noordwijkerhout met sfeervolle kerstbanners, verlichting, dubbele Noffies en koopzondag. (foto's)

Dit jaar is helaas alles anders door het coronavirus. Normaal staat er, nadat Sinterklaas weer naar Spanje vertrokken is, weer een leuk kerstweekend net als in 2019 op het programma van de NOV in het centrum van Noordwijkerhout. Maar anno 2020 zijn er helaas geen activiteiten mogelijk, maar ondanks dat heeft de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging wel voor...

een feestelijke december-uitstraling gezorgd. Het centrum van het dorp is verlicht met de kerstverlichting en kun je kerstmuziek in straten horen. Ook de bomen van de Witte Kerk zijn weer voorzien van een sfeervolle verlichting.

De afgelopen jaren werden er tijdens Kerstwijkerhout rondom de Witte Kerk verschillende kunstwerken geplaatst en werd er een lichtprojectie met als thema kerst op de witte muur geprojecteerd. 

Natacha Hulsebosch van PIXIT wilde samen met de NOV het centrum, ondanks er geen activiteiten mogelijk zijn, toch een extra kerstuitstraling geven en heeft deze week grote sfeervolle winterbanners met plaatselijke herkenbare beelden geplaatst in de tuin van de Witte Kerk. (zie foto's)

DUBBELE NOFFIES EN KOOPZONDAG.
Ook dit jaar zijn er weer Dubbele Noffies bij uw aankoop te ontvangen in de feestmaand tot en met 31 december. (zie poster in de fotogalerij) In ons mooie centrum is er ook nog een kerstkoopzondag gepland en wel op zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur. Steun de lokale ondernemer door in Noordwijkerhout je kerstinkopen te doen! 

Foto's logo BON en PR.