06
dec
'20
DE JONG Kampeer & Recreatie in De Zilk in het nieuwe tv-programma Camp-To-Go bij RTL4.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

DE JONG Kampeer & Recreatie in het nieuwe tv-programma Camp-to-Go bij RTL4.

Camp-to-Go is het nieuwe kampeer tv-programma van RTL4, de eerste aflevering was op zaterdag 28 november. Het programma had gelijk hoge kijkcijfers en was met lovende recensies een groot succes. Je kunt Camp-to-Go beschouwen als de opvolger van het succesvolle programma Campingife. Dit programma was bijna 20 jaar geleden op TV te zien...

en net als bij Campinglife zal ook Camp-to-Go worden gepresenteerd door ‘Mister Camping’ Sander Janson. Maar Camp-to-Go is wel een geheel nieuw tv-format en niet te vergelijken met andere kampeerprogramma’s. Tijdens acht afleveringen zullen 24 gezinnen en koppels voor het eerst kennismaken met kamperen. In een caravan, vouwwagen, camper en (dak)tent.

Tijdens een korte kampeervakantie op een van de Nederlandse campings ervaren de nieuwe kampeerders hoe, ondanks de corona, leuk het campingleven is tijdens de Nederlandse zomer. Een deel van de tv-beelden wordt door de kampeerders zelf gefilmd, zodat de kijkers de kampeerervaringen van binnenuit kunnen meebeleven.

In het nieuwe tv-programma komen ook allerlei kampeer- en productnieuws voorbij, dit alles door een unieke samenwerking tussen fabrikanten, importeurs, dealers en accessoire-leveranciers en met de ondersteuning vanuit ANWB, ACSI en de NKC, Europa’s grootste camperclub. 

DE JONG Kampeer & Recreatie in De Zilk heeft ook zijn steentje bijgedragen aan het nieuwe televisieprogramma, gisteren zaterdag 5 december was om 17.00 uur de 2e aflevering waarin opnames van een item waren te zien vanuit De Zilk. Ook voor derde aflevering op zaterdag 12 december en de vijfde aflevering op zaterdag 19 december zijn er opnames gemaakt bij DE JONG Kampeer & Recreatie.

U kunt aflevering twee terugkijken bij uitzending gemist, klik hier.

Foto PR.