Datum: 04-03-2021 - 00:51

05
dec
'20
'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' Piet geeft cadeautjes weg in Noordwijkerhout! (foto's)
Geschreven door Sinterklaas

Piet deelt de laatste cadeautjes (van de meer dan 30) uit van de Sinterklaas win-munten actie uit. (foto's)

Op zaterdag 15 november is Sinterklaas voor het eerst digitaal aangekomen in Noordwijkerhout (klik hier voor het bericht met filmpje). De Sint ging vervolgens direct op zoek naar burgemeester Wendy Verkleij om al jullie mooie tekeningen op te halen en kwam haar tegen in de Witte Kerk. Diezelfde zaterdagmiddag en avond werd in heel Noordwijkerhout huis aan huis via de brievenbus een cadeautje van de Sint bezorgd...

met daarin een zakje heerlijke pepernoten en een aantal met 'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau'.....een Sinterklaas win-munt.

Lieve kinderen,

Afgelopen dagen deelde de cadeautjes-Piet voor de vijfde en tevens laatste keer in het centrum van Noordwijkerhout opnieuw een aantal cadeautjes uit aan de winnaars van de Sinterklaas win-munt (zie foto's). Ook heeft Piet nog wat van die lekkere pepernoten (in de bekende doosjes) uitgedeeld aan de kinderen op straat en in de winkels. (zie foto's). 

In totaal heeft de cadeautjes-Piet met hulp van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging meer dan dertig cadeautjes uit kunnen delen en daar zijn Sint en Piet en de winnaars zeer verguld mee. Ondanks dat alles in verband met de corona een beetje anders ging dit jaar, hopen de Sint en de NOV volgend jaar weer een echte Sinterklaasintocht te kunnen organiseren. Tot volgend jaar!

Sinterklaas

Het uitdelen van de cadeautjes zijn naast Sinterklaas mede mogelijk gemaakt door:
Albert Heijn, Alexander Suits, Arthur Warmerdam Kaaswinkel, Bakker van Eeden, Boekhandel Wagenaar en van Halem, DA Bemelman, Downies & Brownies, Electro World, Going Out, Han Kledingreparatie, Hema, ID Optiek, Juwelier André Schilder, Looijestijn Fietsen, Mix Departmentstore, Nederlands Pattiseriehuis, Nederzandt, Primera, Santhe Dranken, Schouten Schoenen, Style by Wendy, Suzanne's Feestshop, Takko, Ton sur Ton, Van Dam FietsenVan Delft Groente en Fruit, Van den Berg Bloemensfeer en Meer, Van der Niet Hengelsport, Vink Multimedia, Wenson Cadeauwinkel.

Klik hier voor fotoreportage 4.

Klik hier voor fotoreportage 3.


Klik hier voor fotoreportage 2

Klik hier voor fotoreportage 1.

Foto's reportage 5 BON.