04
dec
'20
Suzanne’s Feestshop regelt groot grime pakket voor Toneelvereniging ODI in Noordwijkerhout.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Suzanne’s Feestshop regelt groot grime pakket voor Toneelvereniging ODI.

Vrijdag 4 december was er niet alleen een grote sinterklaasdrukte in de winkel Suzanne's Feestshop van Suzanne van Gelderen. Zij mocht namens haar leverancier Grimas uit Haarlem een prachtig pakket met Grimas artikelen ter waarde van ongeveer € 400,- weggeven. Froukje van der Meer, coördinator van de grimecommissie van ODI mocht het in ontvangst nemen. Al jaren gaat Suzanne...


met heel veel plezier naar de voorstellingen van Odi in de Schelft. Dat zal niet meer gaan, maar er komt hopelijk een mooie nieuwe locatie voor terug. Maar alle spullen, kleding, hoeden, pruiken en grime is verloren gegaan en dat vervang je niet zomaar. Suzanne hoorde van andere acties en dacht: “Kan ik niet iets voor Odi doen? “Zij zijn alles kwijt".

Ze heeft contact opgenomen met haar leverancier Grimas in Haarlem en heeft de situatie uitgelegd en gevraagd of het mogelijk was om iets te doen voor deze mooie vereniging. Zij hebben intern overleg gehad en al heel snel lieten ze weten graag mee te willen werken. Ze hebben een fantastisch mooi startpakket opgestuurd.

In het pakket zit zowel crème make-up voor de basis, maar ook een palet met oogschaduw en rouge en een palet met lipstick. Diverse benodigdheden zoals poeders, nep-bloed, huidlijm, penselen, een poederkwast en ook sponsjes mogen natuurlijk niet ontbreken.

Froukje nam het grimepakket zeer enthousiast in ontvangst. Wanneer Toneelvereniging ODI haar eerste voorstelling weer mag uitvoeren zorgt dit pakket van Grimas zeker een mooie start. Door de kledinginzameling die goed loopt, kan ODI ook weer stralen. Daarnaast blijven archief items ook volop welkom.


Help Toneelvereniging ODI uit de brand. (update: datums inleverlocatie Café van der Geest).
Twee weken geleden is “onze Schelft" afgebrand en daarmee ook het onderkomen van toneelvereniging ODI. Het 'ODI Honk' was behalve oefen-locatie en een plek van samenkomst ook een opslagplek voor toneelspullen. Veel van de dierbare spulletjes zijn verloren gegaan.

ODI moet bijna weer op nul beginnen. Daarom is ODI op zoek naar theaterkleding, uniformen, kostuums, bijzondere jurken, mantelpakjes, hoedjes, petjes, rekwisieten, grime spullen, kledingrekken (!) kledinghangers, plastic sieraden, ouderwetse brillen etc.

Géén alledaagse kleding, maar juist gekke of heel erg uit de mode zijnde kledingstukken. Kent u iemand, of bent u dat zelf misschien, die iets op de zolder heeft liggen en dit aan ons zou willen schenken? ODI is er weer blij mee. Mocht u iets voor ons hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datums inleverlocatie Café van der Geest.
De volgende data en tijden kunnen mensen ook kleding e.d. komen inleveren: 
dinsdag 1, woensdag 2, donderdag 3, dinsdag 8 en woensdag 9 december van 19:00 uur tot 21:00 uur.
De inleverlocatie is Café van der Geest, Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout.

Archief
Ook heeft ODI bijna 70 jaar archief verloren bij de brand. Gelukkig waren de plakboeken van 1958 t/m maart 2007 uitgeleend aan museum NoVaTo, en dus behouden. Voor het herstel van de overige plakboeken zijn we opzoek naar flyers, krantenknipsels e.d. Misschien wil iemand afstand doen van een eigen plakboek als voormalig ODI-lid.

Ook notulen en agenda´s van leden- en bestuursvergaderingen van voor 2010 zoeken we nog. We hebben al enkele toezeggingen en hopen dat oud-bestuursleden hun persoonlijk archief willen schenken of laten scannen.

Maar ook posters van uitvoeringen, jaarverslagen, Odi-varia´s en andere spullen van ODI zijn welkom. Donaties van archief spullen graag doorgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel na 18:00 uur 0252-348060 of doe het in de brievenbus van Sporkenhout 1 te Noordwijkerhout.

Namens ODI alvast heel hartelijk bedankt!

Foto PR.