Datum: 02-06-2023 - 21:47
04
dec
'20
Present Bollenstreek organiseert Kerstengelproject 2020 in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stichting Present Bollenstreek
Foto's Redactie BON

Kerstengelproject Present Bollenstreek van start met mooie nieuwe samenwerking.

De kerstengelen van Stichting Present Bollenstreek zijn vanaf 29 november, de eerste dag van de adventsperiode, op pad gegaan. Met 120 kerstengelen die deze week hun eerste attentie brengen is het nu al een hartverwarmend succes te noemen. Het is geweldig om te zien dat er zoveel mensen zijn die gedurende vier weken een lichtje willen zijn voor anderen...

Daarnaast hebben we een hele mooie samenwerking kunnen verzorgen voor de drie woonzorgcentra van HOZO Hillegom. “Vanuit HOZO kregen we een mail dat ze geen keuze konden maken onder haar bewoners, alle bewoners zouden een lichtje kunnen gebruiken. Zeker in dit jaar.” Aldus coördinator van Present Bollenstreek Jarieke Heemskerk. Het zou echter gaan om ongeveer 157 bewoners, erg veel voor individuele Kerstengelen.

Omdat Stichting Present Bollenstreek ook deze bewoners wel graag een lichtje wil geven, werd in het persoonlijke netwerk gekeken of leerlingen van een basisschool als kerstengel iets kunnen betekenen. “De Dalton school uit Hillegom was hier direct voor in. De leerlingen maken nu vier weken lang 157 attenties!

Wij zijn heel erg blij met deze toppertjes die al zo jong iets willen betekenen voor een ander. Dat de Dalton school zo enthousiast mee wilde werken vinden wij echt geweldig!” De komende donkere weken voor kerst worden er dankzij alle fantastische kerstengelen dus veel mensen blij gemaakt in de Bollenstreek! Waarvoor veel dank!