Datum: 21-03-2023 - 12:57
21
dec
'20
Familieberichten (huwelijk) op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Familieberichten '50-jarig huwelijk 'Theo en Wick van Dam'.

In een nieuw familieberichten-item op Blik Op Noordwijkerhout, willen we na meerdere verzoeken graag aandacht gaan besteden aan bruidsparen die 25, 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn. Vieren jouw vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw uit Noordwijkerhout of De Zilk binnenkort hun huwelijksjubileum? Laat het dan de redactie van Blik Op Noordwijkerhout met foto's en tekst weten...

We kunnen voor de grote dag alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden. Tip Blik Op Noordwijkerhout en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden. BON ontvangt dan graag digitaal een trouwfoto en een leuke recente foto van het bruidspaar. Voor de eventuele tekst kunt u de verschillende items aanhouden: huwelijk en gezinssamenstelling, eerste ontmoeting, werk, hobby's, feest.

21-12-1970 - 21-12-2020 > Theo en Wick van Dam < 50 jaar getrouwd.


Vandaag 50 jaar geleden stapten Theo van Dam en Wick van Dam in het huwelijksbootje. Theo kende Wicks broer Cees via VVSB. Op een fancy fair sprong de vonk over na een koppelpoging van Wicks zus Lida. Er kwamen 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Inmiddels genieten beiden van hun pensioen.

Theo is regelmatig op de biljartclub te vinden en heeft lang een groentetuin gehad. Wick houdt van zwemmen en knutselen. Helaas zit een groot feest er in deze tijd niet in. Maar mocht u weten waar zij wonen en in de buurt zijn op 21 december, kon dan gerust even zwaaien voor het raam. 

Van harte gefeliciteerd en wij wensen het
bruidspaar nog heel veel fijne jaren samen!
Kinderen en kleinkinderen. 

Foto's PR