Datum: 04-03-2021 - 00:55

03
dec
'20
Martien Meiland zet crowdfundingactie 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' met een vlog in beweging in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stichting 'Nieuwe start verenigingen de Schelft'.

Martien Meiland zet crowdfunding actie 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' met een vlog in beweging.

Op zaterdag 14 november wordt Noordwijkerhout opgeschrikt door een alles vernietigende brand in Sport & Recreatiecentrum de Schelft. Er valt weinig te redden en raken verenigingen enorm gedupeerd. Niet alleen raakt men de locatie kwijt, maar ook sportmaterialen, kleding en carnavalsspullen. Een aantal betrokken Noordwijkerhouters heeft zich verenigd in een stichting....

Er is een crowdfundingactie door Stichting  'Nieuwe start verenigingen de Schelft' opgezet, en is van start gegaan. Een mooie kick-off wordt gezocht en wat is er niet mooier dan dat je een BN'er kent die in zijn jeugd ook veel in de Schelft te vinden was.

Vanuit Hengelo heeft Martien Meiland een leuke vlog gestuurd (zie hieronder) en waarin hij oproept vooral te doneren. Dat kan via de website van de stichting, www.supportdeschelft.nl. Via deze site kunt u uw bijdrage overmaken middels een QR-code of een donatie via een bankrekeningnummer.

Zie hieronder het filmpje met de vlog van Martien Meiland.