Datum: 04-03-2021 - 01:17

03
dec
'20
Stichting Met je Hart deelt chocoladeletters uit aan hun gasten, vrijwilligers en de stamtafellocaties.
Geschreven door St. Met je hart Noordwijkerhout/Noordwijk

Stichting Met je hart deelt chocoladeletters uit aan hun gasten, vrijwilligers en stamtafellocaties(foto's)

Afgelopen dagen zijn we met een aantal vrijwilligers van Stichting Met je hart Noordwijk/Noordwijkerhout druk bezig geweest met het langsbrengen van een flink aantal chocoladeletters. Naast onze gasten, die we door de coronamaatregelen helaas al een tijdje moeten missen bij onze activiteiten, hebben ook al onze vrijwilligers een lekkere chocoladeletter ontvangen....

Wij als Stichting Met je hart zijn ook heel blij met de locaties waar wij normaliter onze stamtafels kunnen houden. Onze hulpsint heeft daarom een bezoek gebracht aan Café van der Geest, Eeterij de Beleving en Brownies&downieS. Met een gedicht en lekkere chocoladeletters heeft Sint ze bedankt voor hun support.

Alternatieve 'EET met je hart' campagne tot eind van het jaar.
Stichting Met je hart werkt in iedere gemeente, waaronder ook in Noordwijk/Noordwijkerhout, samen met restaurants. Restaurants die normaal gesproken via de 'EET met je hart' campagne gedurende 6 weken per jaar aandacht vragen voor eenzaamheid onder ouderen in hun gemeente en hun gasten een vrijwillige bijdrage van 1 euro te vragen. Iedere euro komt volledig ten goede aan het organiseren van waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Lokaal voor lokaal. 

De horecasluiting heeft effect op onze belangrijkste fondsenwervende campagne: EET Met je hart. Zonder donaties van horecagasten, kunnen wij de lunches en diners niet meer voor onze kwetsbare doelgroep organiseren. Ook de zichtbaarheid die via de EET Met je hart campagne gegeven wordt aan de eenzaamheidsproblematiek is ontzettend belangrijk en waardevol. Juist nu!

Stichting Met je hart Noordwijk/Noordwijkerhout is niet bij de pakken gaan neerzitten en is tot het eind van dit jaar een alternatieve 'EET Met je hart campagne' gestart. Bestel lokaal bij de plaatselijke deelnemende horeca en daar krijg je een flyer mee, hier staat een een QR-code op en door deze te scannen kun je een bedrag doneren aan Stichting Met je hart.

Deze actie is met afstand de beste besteding van je euro. Juist nu! Want je steunt er niet alleen de stichting en dus de ouderen mee, maar óók de lokale horeca. 100% van de donaties aan EET met je hart wordt lokaal ingezet om eenzaamheid bij ouderen te verzachten.

Voor Noordwijkerhout/Noordwijk delen de volgende eet- en drinkgelegenheden bij uw bestelling de flyer uit waarmee u kunt doneren, Eeterij De Beleving, Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout en Brownies & downieS.