Datum: 29-03-2023 - 12:33
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

01
dec
'20
Wensen bewoners Munnekeweij in vervulling gegaan in Noordwijkerhout.
Geschreven door Woonzorgcentrum Munnekeweij
Foto's Redactie BON

Wensen bewoners Munnekeweij in vervulling gegaan.

In de zomer van 2020 heeft er in Woonzorgcentrum Munnekeweij een wensboom gestaan. In die boom konden de cliënten van Munnekeweij een wens hangen die zij wilden laten uitkomen. Dat kon voor zichzelf, voor een groep of voor het heel Munnekeweij. Dit alles is financieel mogelijk door Stichting Gouden Dagen. Deze organisatie zet zich in voor de (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel eenzaamheid tegen te gaan...

door mooie contactmomenten te creëren. Vele wensen zijn ingediend en vanaf september hebben we de wensen in vervulling laten gaan. Zo is er een pizza-avond georganiseerd met alle cliënten van de 1e verdieping, is er vis gegeten in Katwijk, buiten werd er buiten een high-tea georganiseerd en kon men een lekker gebakje eten.

En onlangs is er een heuse kip-avond geweest met alle cliënten van de 2e verdieping. De 16 halve kippen heeft Cafetaria “de Koetiller” uit Noordwijkerhout gebracht met heerlijke patat en salade, wat hebben de cliënten genoten! Fijn dat dit allemaal kon, geheel corona-proof, in deze tijd!

Foto's Munnekeweij.