Datum: 23-01-2022 - 06:22

29
nov
'20
'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' Piet geeft cadeautjes weg in Noordwijkerhout! (foto's)
Geschreven door Sinterklaas

Piet deelt opnieuw cadeautjes uit, maar hij mist nog steeds een aantal Sinterklaas win-munten! (foto's)

Op zaterdag 15 november is Sinterklaas voor het eerst digitaal aangekomen in Noordwijkerhout (klik hier voor het bericht met filmpje). De Sint ging vervolgens direct op zoek naar burgemeester Wendy Verkleij om al jullie mooie tekeningen op te halen en kwam haar tegen in de Witte Kerk. Diezelfde zaterdagmiddag en avond werd in heel Noordwijkerhout huis aan huis via de brievenbus een cadeautje van de Sint bezorgd...

met daarin een zakje heerlijke pepernoten en een aantal met 'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau'.....een Sinterklaas win-munt.

Lieve kinderen,

Op zaterdag was er voor de vierde keer weer een cadeautjes-Piet in het centrum van Noordwijkerhout en deelde hij opnieuw een aantal cadeautjes uit aan de winnaars van de Sinterklaas win-munt (zie foto's). Ook heeft Piet nog wat van die lekkere pepernoten (in de bekende doosjes) uitgedeeld aan de kinderen op straat en in de winkels. (zie foto's). 

Nog niet alle Sinterklaas win-munten, die in een aantal doosjes verstopt zitten en waar je een prijs mee wint, zijn teruggevonden, kijk dus heel goed in het doosje???? Heb jij nog een Sinterklaas win-munt tussen de pepernoten gevonden, mail dan snel voor 3 december naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinterklaas
(Sinterklaas bedankt de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging voor alle hulp.)

Klik hier voor fotoreportage 3.

Klik hier voor fotoreportage 2

Klik hier voor fotoreportage 1.

Foto's reportage 4 BON.