Datum: 27-01-2021 - 16:24

27
nov
'20
Online vrijwilligersfeest 2020 gemeente Noordwijk met foto-winactie. in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Online vrijwilligersfeest 2020 gemeente Noordwijk met foto-winactie.

Op 7 december vindt het online Vrijwilligersfeest 2020 plaats. In dit bijzondere jaar willen we waardering uitspreken voor alle vrijwilligers en buurtbewoners van de gemeente Noordwijk. Tijdens deze avond kun je genieten van leuke muziek en worden de vrijwilligers- en buurtprijzen uitgereikt door wethouder Dennis Salman en burgemeester Wendy Verkleij....

 

Het is een uitdagend jaar. Des te belangrijker om aan elkaar te denken, iets voor elkaar te kunnen betekenen en soms elkaar te ondersteunen waar nodig. We hebben dit jaar ook buurtprijzen toegevoegd. Bijzonder om te zien wat buren voor elkaar hebben gedaan in de afgelopen tijd. Van een simpele goedemorgen en een praatje tot een boodschap doen voor je zieke buurman. Daar mag zeker aandacht aan worden besteed.

Winactie!
Win een superleuke borrelgoodiebag voor het onlinevrijwilligersfeest. Stuur voor 3 december een foto in van jezelf als vrijwilliger of een foto waar je samen met bijvoorbeeld je buurman of buren opstaat naar aleid.guijt@welzijnnoordwijk. De 50 leukste foto's winnen de borrelgoodiebag.

Het vrijwilligersfeest is online te volgen via een YouTubelink op maandagavond 7 december. Blijf onze website www.welzijnnoordwjk.nl in de gaten houden voor meer info.

Ja, ik wil erbij zijn!
Ben je vrijwilliger of buurtbewoner en heb je wel zin in een feestje? Houd de website www.welzijnnoordwijk.nl in de gaten. Uiterlijk 4 december wordt er een link geplaatst op de website van Welzijn Noordwijk, waarmee je kunt inloggen. Het vrijwilligersfeest is ook te bekijken op de televisie via BO Omroep op maandag 7 december om 20.00 uur.

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar Aleid Guijt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.