Datum: 27-01-2021 - 01:52

25
nov
'20
'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' Piet geeft cadeautjes weg in Noordwijkerhout! (foto's)
Geschreven door Sinterklaas

Piet deelt weer 7 cadeautjes uit, maar let op! Hij mist nog steeds 10 win-munten! (foto's)

Afgelopen zaterdag 15 november is Sinterklaas voor het eerst digitaal aangekomen in Noordwijkerhout (klik hier voor het bericht met filmpje). De Sint ging vervolgens direct op zoek naar burgemeester Wendy Verkleij om al jullie mooie tekeningen op te halen en kwam haar tegen in de Witte Kerk. Diezelfde zaterdagmiddag en avond werd in heel Noordwijkerhout huis aan huis via de brievenbus een cadeautje van de Sint bezorgd...

met daarin een zakje heerlijke pepernoten en een aantal met 'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau'.....

Lieve kinderen,

Ook vandaag woensdagmiddag was er voor de derde keer weer een cadeautjes-Piet in het centrum van Noordwijkerhout om gezellig en dit keer maar liefst 7 cadeautjes uit te delen (zie foto's). Ook heeft Piet nog wat van die lekkere pepernoten (in de bekende doosjes) uitgedeeld aan de kinderen op straat en in de winkels. (zie foto's). 

Nog niet alle Sinterklaasmunten (we missen er nog 10!), die in een aantal doosjes verstopt zitten en waar je een prijs mee wint, zijn teruggevonden, kijk dus heel goed in het doosje???? Heb jij nog een Sinterklaasmunt tussen de pepernoten gevonden, mail dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinterklaas
(Sinterklaas bedankt de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging voor alle hulp.)

Klik hier voor reportage 2: 'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' Piet geeft 8 cadeautjes weg! (foto's)

Klik hier voor reportage 1: 'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' Piet geeft de eerste 7 cadeautjes weg! (foto's)

Foto's reportage 3 BON.