Datum: 27-01-2021 - 16:26

25
nov
'20
Nieuwbouw Landgoed in den Houte in volle gang in Noordwijkerhout. (bouwvideo eerste deelplan)
Geschreven door Trebbe Landgoed in den Houte

Nieuwbouw Landgoed in den Houte in volle gang. (bouwvideo 1e deelplan)

Het gonst al een tijdje in Noordwijkerhout: het historische Landgoed in den Houte krijgt een compleet nieuwe functie als unieke woonlocatie. Op het meer dan 100 jaar oude BAVO-terrein worden honderden nieuwbouwwoningen gerealiseerd, verdeeld over meerdere deelplannen. De bouw van 'De Lanen- Deelplan 1' is al in volle gang. Op een prachtig time-lapse-video, hier op BON, is te zien hoe de eerste 67 woningen vorm krijgen...

Wonen op een landgoed
Landgoed in den Houte werd begin van de vorige eeuw gebouwd en heeft nog steeds een ongekende charme, gekenmerkt door historie en veel groen. Monumentale gebouwen en chique tuinen worden in ere hersteld en aangevuld met stijlvolle nieuwbouwwoningen. Het landgoed is ruim opgezet en beschikt over drie parken, een eigen wandelroute en een kinderboerderij.

Historische sfeer
De nieuwe woningen onderstrepen de historische sfeer met een klassieke architectuur die doet denken aan de oude paviljoens die hier vroeger stonden. In tegenstelling tot de oude paviljoens beschikken de woningen over alle moderne comfort zoals vloerverwarming en zonnepanelen. Het woningaanbod bestaat uit appartementen, vrijstaande woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Voor ieder wat wils.

Laatste woningen beschikbaar
Het eerste deelplan is bijna volledig verkocht. Nog enkele woningen uit dit plan zijn beschikbaar. Deelplan De Lanen 1 is slechts het begin van Landgoed in den Houte. Ook het tweede deelplan en de Parkappartementen zijn recent in verkoop gegaan. Er volgt daarnaast nog veel meer aanbod, bekijk alle deelplannen hier.

Foto en bouwvideo Landgoed in den Houte.