Datum: 26-11-2022 - 20:54
Black Friday acties en aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

26
nov
'20
Stroopwafelverkoop Scouting Bosgeest van start in Noordwijkerhout
Geschreven door Scouting Bosgeest
Foto's Redactie BON

Nu ook stroopwafel bezorging in Noordwijk en De Zilk.

De stroopwafelverkoop van Scouting Bosgeest is aardig op stoom maar ze verkopen helaas niet zoveel pakjes als de leden normaal aan de deur verkopen. Omdat er veel vragen komen uit Noordwijk en De Zilk gaan de vrijwilligers ook daar bezorgen! Door corona mist de vereniging nu veel inkomsten. De Koningsmarkt kon niet doorgaan en voor komende april zijn de vooruitzichten ook niet rooskleurig....

Toch neemt de vereniging het heft in eigen handen en probeert zoals altijd haar eigen broek op te houden. Daarom zijn ze de webshop begonnen zodat de actie corona proof door kan gaan. Vele Noordwijkerhouters weten hoe heerlijk de verse wafels smaken die jaarlijks aan de voordeur verkocht worden. Daarom roepen we iedereen op om ze nu via www.stroopwafels.bosgeest.nl aan te schaffen.

Voor € 2,50 heeft u al een pakje. In het weekend van 12 december bezorgen onze vrijwilligers de pakjes bij u thuis. In Noordwijkerhout, Noordwijk of De Zilk. Het maakt niet uit. Onze vrijwilligers komen naar u toe. Dus trakteer uzelf, uw familie, vrienden, collega’s of buren op heerlijk stroopwafels en help onze vereniging met uw bijdrage.

De stroopwafels kunt u bestellen via de website www.stroopwafels.bosgeest.nl bestellen kan nog tot en met 8 december. Heeft u nou helemaal geen trek in stroopwafels, maar wilt u ons toch steunen? Via de website is het ook mogelijk een los bedrag te doneren!