Datum: 27-01-2021 - 02:03

24
nov
'20
De Sint is er voor elk kind in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk.
Geschreven door Sinterklaas

De Sint is er voor elk kind.

Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huisje voorbij rijdt. Terwijl je het hele jaar zo lief bent geweest, wordt er bij jou thuis geen Sinterklaas gevierd. Voor de kinderen in de gemeente Noordwijk voor wie dat niet vanzelfsprekend is wordt dit jaar voor een sinterklaascadeautje gezorgd. Dit initiatief komt voort uit en wordt mogelijk gemaakt door de Noordwijkse Brede Maatschappelijke Alliantie en is onderdeel van Hartverwarmend Noordwijk...

In deze laatste maanden van dit onzekere en bizarre jaar is het extra belangrijk om voor elkaar te zorgen. Met bijzondere, hartverwarmende aandacht voor iedereen die het zo nodig heeft. Juist nu verdienen alle kinderen een onvergetelijk sinterklaasfeest.

Daarom gaan we in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zorgen voor een sinterklaascadeautje voor de kinderen van 0 tot en met 17 jaar voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Omdat het voor die gezinnen moeilijk is om sinterklaascadeautjes te kopen.

Aanmelden
Alle gezinnen waarvoor het dit jaar niet mogelijk is sinterklaascadeautjes voor de kinderen te kopen, mogen zich aanmelden. Zij kunnen tot 27 november aanstaande een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam- en adresgegevens en leeftijd en geslacht van de kinderen. Aan iedereen die een gezin kent, dat hiervoor in aanmerking kan komen het verzoek om dat gezin te attenderen op deze mogelijkheid.

Noordwijkse Brede Maatschappelijke Alliantie
In Noordwijk is sinds de coronacrisis de Noordwijkse Brede Maatschappelijke Alliantie opgericht. Deze groep van vertegenwoordigers van sectoren uit de gemeente Noordwijk zoekt samen naar oplossingen om de gemeente nog sterker te maken in tijden van corona.