Datum: 09-02-2023 - 14:04
24
nov
'20
Burgemeester Wendy Verkleij steekt Boa's een hart onder de riem.  in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk..
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

Burgemeester Wendy Verkleij in gesprek met inwoners.

Burgemeester Wendy Verkleij voerde afgelopen weken persoonlijke gesprekken met bewoners over hoe zij de corona periode doorkomen en om te horen wat er bij hen leeft. Op de oproep om in gesprek te gaan met de burgemeester reageerde een grote diversiteit aan inwoners. De leeftijd en achtergrond van de inwoners met wie de burgemeester sprak, waren enorm verschillend, de jongste is 14 en de oudste 86 jaar...

 

Luisterend oor
Burgemeester Wendy Verkleij: Ik vind het fijn, ook al is het nu via Zoom en de telefoon om toch een echt gesprek te kunnen voeren met inwoners. Het is voor veel mensen een heftige tijd geweest. Het is goed om te horen hoe de inwoners deze periode doormaken. Het valt allemaal niet mee, mensen vrezen voor hun onderneming of hun baan.

Andere mensen zijn ziek geworden of hebben te maken gehad met de gevolgen van de ziekte in de familie. Het is fijn om een luisterend oor te kunnen bieden in deze zware tijden. Daarnaast geven mensen vaak ook tips waar wij als gemeente wat aan hebben.

Wilt u ook in gesprek met de burgemeester?
Wilt u ook in gesprek met de burgemeester dan kunt zich hiervoor aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het secretariaat van de burgemeester zal dan een afspraak met u maken.

Foto PR.