Datum: 19-04-2021 - 11:54

22
nov
'20
Fantastisch bedrag opgehaald voor De Kaninefaaten tijdens de benefietuitzending 'Kokkerhout Borreltijd' in Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Fantastisch bedrag opgehaald voor De Kaninefaaten tijdens de benefiet uitzending 'Kokkerhout Borreltijd'.

Zaterdag 21 november hebben de initiatiefnemers van 'Kokkerhout Borreltijd' van 17.00 uur tot 21.00 uur een benefietuitzending via internet georganiseerd voor de, door de uitslaande brand in De Schelft getroffen, Carnavalsvereniging de Kaninefaaten. Luisteraars konden een donatie doen en daarmee een verzoekplaatje aanvragen en bedrijven konden via een donatie van 22 euro hun naam laten projecten in de uitzending...

Er waren ook liveoptredens van de zangers Alex, Immer Hansi, Martijn Stam en Bart Heemskerk. Om 21.00 uur konden de DJ's Petit en Mitchel Duwel een fantastische cheque van maar liefst € 3518,38 overhandigen aan Prins ConfetSchie en Prinses Power, die daar namens de Carnavalsvereniging De Kaninefaaten uitermate verguld en dankbaar mee waren. Heeft u deze gezellige uitzending gemist, dan kunt u het via deze klik nog terugkijken.

Hieronder de reacties van het team van 'Kokkerhout Borreltijd' en Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, op het fantastische ingezamelde bedrag.

We zijn SPRAKELOOS.......
Waar het mooiste dorp van Nederland groot in kan zijn. Drie dj's en twee barkeepers begonnen met een geintje en hebben afgelopen week dit bereikt. Samen met jullie! Kokkerhout bedankt! Helemaal top, onze vrienden van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten zijn hier erg blij mee! Tot de volgende aflevering van Kokkerhout Borreltijd!

Team Kokkerhout Borreltijd

Wat een geweldig bedrag!!!
Bedankt mannen van Kokkerhout Borreltijd! En uiteraard bedankt aan iedereen die een gift heeft gedaan!

Richard v/d Berg voorzitter Carnavalsvereniging De Kaninefaaten

Foto PR.