Datum: 28-11-2020 - 17:07
 
20
nov
'20
Kijkcijferrecord bij laatste uitzending van 4e seizoen Chateau Meiland. (feestdagenspecial)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Kijkcijferrecord bij laatste uitzending van 4e seizoen Chateau Meiland. (feestdagenspecial)

Chateau Meiland sloot afgelopen donderdag het vierde seizoen af. Dat deed het kijkcijferkanon van SBS6 met opnieuw een record. Naar de slotaflevering van het 4e seizoen van Chateau Meiland keken maar liefst 1.503.000 mensen. Daarmee verbeterden Martien Meiland en de andere familieleden het oude record dat op 1.490.000 miljoen kijkers stond. Of er nog een 5e seizoen gaat komen is nog de vraag, maar er staat voor de fans nog wel een feestdagenspecial in het vooruitzicht...

Chateau Meiland krijgt ook dit jaar feestdagenspecial bij SBS6
SBS6 komt ook tijdens de feestdagen van 2020 met specials van Chateau Meiland. De zender heeft drie dagen op een rij ingepland voor de belevenissen van de familie in Frankrijk en Nederland.

Hoe de afleveringen, die ingepland zijn op 22, 23 en 24 december, eruit komen te zien, heeft Talpa nog niet bekendgemaakt. Martien (59), Erica (56) en Maxime (24) maakten vorig jaar ook al een special met Kerst op Chateau Meiland.

Kerstdiner
Daarin was te zien hoe de familie zich klaarmaakt voor alle feestelijkheden tijdens de feestdagen. Ze organiseerden onder andere een groot kerstdiner en het kasteel onderging een grondige restyling.

Verhuizing
Inmiddels heeft de familie Meiland het chateau achter zich gelaten en heeft Martien een boek gepresenteerd. Ze hebben de overstap gemaakt naar Nederland. De verhuizing was afgelopen weken te zien in het 4e seizoen van Chateau Meiland.

Bron tekst Televizier.

Foto's BON.