Datum: 28-11-2020 - 18:06
 
19
nov
'20
Na de verwoestende brand bij De Schelft in Noordwijkerhout. Hoe nu verder?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Na de verwoestende brand bij De Schelft. Hoe nu verder? > Enquête toekomstvisie De Schelft.

Zaterdag 14 november werd heel Noordwijkerhout opgeschrikt door de grote uitslaande brand in het sport- en evenementencomplex De Schelft, waarbij in de middag na het sein brandmeester duidelijk werd dat de sporthal totaal door de brand is verwoest. Maar ook de fitnessruimte van Optisport, de kleedkamers, kantoren, de toneelzaal en het zwembad liepen door de brand flinke rook- en waterschade op. Maar liefst rond de 30 organisaties, verenigingen en scholen maken veel...

of met regelmaat gebruik van De Schelft en zijn allemaal zwaar getroffen door de brand. Na de eerste grote schrik en ontzetting moeten we als Noordwijkerhout weer met zijn allen vooruitkijken en gaat BON u de komende tijd op de hoogte houden van: 'Na de verwoestende brand bij De Schelft. Hoe nu verder?'

Alle nieuwsberichten over De Schelft gaan we hier verzamelen en ook op de website van de gemeente Noordwijk kunt u informatie verkrijgen op een speciale Schelft-pagina, klik hier.

Gemeente Noordwijk: Enquête toekomstvisie De Schelft

Heb je een kwartiertje van je tijd voor De Schelft? Doe mee met het onderzoek en geef De Schelft de toekomstvisie die hij verdient. Na de verschrikkelijke brand is een heldere visie meer dan nodig.

We doen graag een beroep op je
Voor de inwoners van de gemeente Noordwijk en in het bijzonder de gebruikers van De Schelft is een enquête opgesteld. De uitkomsten zijn belangrijke informatie bij het onderzoek naar de toekomstvisie. Mogen we een beroep op je doen?

Geef De Schelft de toekomstvisie die hij verdient
Voordat de sporthal van De Schelft was afgebrand, heeft de gemeente aan adviesbureau OLCO uit Driebergen al opdracht verstrekt voor het opstellen van een toekomstvisie van De Schelft. De brand van zaterdag 14 november 2020 heeft de urgentie van deze toekomstvisie versterkt. Een heldere visie is dringend nodig.

Bouw mee aan een helder zicht op wat nodig is
Voor de inwoners van de gemeente Noordwijk en in het bijzonder de inwoners van Noordwijkerhout en de gebruikers van De Schelft is een enquête opgesteld. De gemeente Noordwijk nodigt iedereen uit om mee te doen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.

De uitkomsten zijn belangrijke informatie bij het onderzoek naar de toekomstvisie van De Schelft. Goed om vooraf te weten. De vragen over huidig gebruik zijn van toepassing op de situatie van voor corona en het afbranden van de sporthal. De uitkomsten worden anoniem verwerkt.

Help mee! Klik hier voor de enquête.

Beste enquête-invullers,
Er is een reactie van de gemeente Noordwijk op de problemen bij het invullen van de enquête, de website is gecheckt en alles schijnt te werken zoals bij eerdere enquêtes op hun website. Wat er wel aan de hand is dat er een enorme respons is op de enquête en omdat de enquête gemiddeld 10 minuten duurt kan het zijn het beeld door de drukte problemen geeft. Daarom heeft de een er wel last van en de ander niet. Heb je problemen probeer het dan later gerust nog een keer. Wel mooi natuurlijk dat iedereen zo begaan is met het lot van De Schelft en hun gebruikers.
Redactie BON

Eerdere berichten over de brand bij De Schelft kunt u hieronder lezen. 

18-11-2020 > Stichting 'Nieuwe start verenigingen de Schelft' in oprichting in Noordwijkerhout.

17-11-2020 > Wethouder Sjaak van den Berg in het persgesprek over De Schelft:

17-11-2020: Een brief van burgemeester Wendy Verkleij naar aanleiding van de brand in De Schelft.

16-11-2020: Optisport geeft reactie op de grote uitslaande brand van De Schelft. (update zwemlessen)

15-11-2020: 'The Day After' de grote uitslaande brand van De Schelft'. (foto's en filmpje nablussen, reacties Odi en De Praktijk)

14-11-2020: 'Grote uitslaande brand verwoest De Schelft' een ramp voor Noordwijkerhout.

14-11-2020: Grote uitslaande brand verwoest sporthal De Schelft. (update 4: foto's en filmpje(s) > start brand t/m brandmeester)