Datum: 28-11-2020 - 17:18
 
19
nov
'20
Na de verwoestende brand bij De Schelft in Noordwijkerhout. Hoe nu verder?
Geschreven door Stichting 'Nieuwe start verenigingen de Schelft'

Stichting 'Nieuwe start verenigingen de Schelft' in oprichting in Noordwijkerhout.

De media heeft de afgelopen dagen bol gestaan over hetgeen Noordwijkerhout op zaterdag 14 november is overkomen en waarbij woorden tekortschieten. De Schelft in lichterlaaie! Bij deze bizarre brand is heel veel materiaal van verenigingen verloren gegaan. Denk hierbij maar aan de kleding van de ODI, de kleding van de dansmariekes van de Kaninefaaten, materialen van de badminton, handbalvereniging, muziek - en dansgezelschappen. In totaal gaat het hierbij....

vermoedelijk om zo’n 30 verenigingen. Een aantal zeer betrokken inwoners uit Noordwijkerhout heeft het initiatief genomen om een stichting in het leven te roepen om middels Crowdfunding geld te genereren. Met dit geld willen zij de verenigingen dat steuntje in de rug geven om een nieuwe frisse start te kunnen maken.

Mochten er reeds plannen vanuit de verenigingen zijn ingezet? Laat het ons weten via dit voorlopige e-mailadres: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Facebookaccount, klik hier. Wellicht kunnen we het één en ander op elkaar afstemmen.

Wil je meedenken/meedoen? Alle hulp is welkom! Je kunt je melden via het voorlopige e-mailadres: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Facebookaccount, klik hier.

De naam van de stichting luidt: Stichting 'Nieuwe start verenigingen de Schelft'. Binnenkort volgt er meer informatie hier op BON.

Foto's BON.