Datum: 12-08-2022 - 16:18
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
18
nov
'20
'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' Piet geeft de eerste 7 cadeautjes weg in Noordwijkerhout! (foto's)
Geschreven door Sinterklaas

'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' Piet geeft de eerste 7 cadeautjes weg! (foto's)

Afgelopen zaterdag 15 november is Sinterklaas voor het eerst digitaal aangekomen in Noordwijkerhout (klik hier voor het bericht met filmpje). De Sint ging vervolgens direct op zoek naar burgemeester Wendy Verkleij om al jullie mooie tekeningen op te halen en kwam haar tegen in de Witte Kerk. Diezelfde zaterdagmiddag en avond werd in heel Noordwijkerhout huis aan huis via de brievenbus een cadeautje van de Sint bezorgd...

met daarin een zakje heerlijke pepernoten en een aantal met 'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau'.....

Lieve kinderen,

Vandaag (woensdagmiddag 18 november) was Piet in Noordwijkerhout om de eerste kinderen die een munt 'Het grote geheim van het Sinterklaascadeau' hebben gevonden tussen hun pepernoten een cadeau te geven.

Deze kinderen hadden allemaal een mailtje van Sint ontvangen en wisten zo in welke winkel hun cadeau lag. Ze waren allemaal even blij verrast met de munt en natuurlijk ook met het cadeau.

De komende dagen voor het grote Sinterklaasfeest zullen we nog heel wat cadeautjes gaan weggeven.

Sint wil jullie allemaal bedanken voor de vele mooie tekeningen en raamversiering. Het was een warm welkom in Noordwijkerhout.

Maar door de vele grote bestanden was de mailbox van Sinterklaas > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. < te vol en kon niet iedereen de Sint bereiken.

Computerpiet heeft het probleem opgelost. Het kan zijn dat je Sinterklaas gemaild hebt met de code van de munt, maar dat je nog helemaal niets hebt gehoord. Stuur dan nog even opnieuw een mailtje met de code. Sinterklaas neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Sinterklaas (Sinterklaas bedankt de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging voor alle hulp.)

Foto's NOV.