Datum: 01-10-2023 - 18:44
18
nov
'20
Stroopwafelverkoop Scouting Bosgeest van start in Noordwijkerhout
Geschreven door Scouting Bosgeest
Foto's Redactie BON

Stroopwafelverkoop Scouting Bosgeest van start.

Heeft u ons en onze stroopwafels in april ook gemist? Elk jaar verkopen wij als Scouting Bosgeest rondom Koningsdag de lekkerste stroopwafels! Helaas konden we dit jaar natuurlijk niet langs de deuren, ook hebben we een hoop inkomsten moeten missen door de afgelaste Koningsmarkt. Maar niet getreurd! Vanaf nu kunt u de stroopwafels online bij ons bestellen. Door middel van het kopen van deze stroopwafels steunt u Scouting Bosgeest en worden er bij u heerlijke stroopwafels bezorgd....

Voor maar € 2,50 heeft u al een pakje in handen.

Met deze stroopwafels kunt u al uw collega’s jaloers maken tijdens een online koffiepauze, ook kunt u ze trakteren bij de koffie of als cadeautje weggeven. Maar wij begrijpen stiekem wel dat u ze liever zelf houdt, want eigenlijk zijn ze ook veel te lekker om weg te geven!

Wilt u ze wat langer bewaren? Dan raden wij aan ze in de vriezer te stoppen, zo blijven ze het lekkerst. Wanneer u de stroopwafels ontvangt zijn ze kort daarvoor vers opgehaald vanuit de fabriek, kortom u krijgt weer de ouderwetse heerlijke wafels die u van ons gewend bent.

De stroopwafels kunt u bestellen via de website www.stroopwafels.bosgeest.nl bestellen kan tot en met 8 december. De stroopwafels zullen door onze vrijwilligers in het weekend van 12 december, coronaproof bij u thuis bezorgd worden. 

Heeft u nou helemaal geen trek in stroopwafels, maar wilt u ons toch steunen? Via de website is het ook mogelijk een los bedrag te doneren!