Datum: 27-01-2021 - 01:40

16
nov
'20
Optisport geeft reactie op de grote uitslaande brand van De Schelft in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Optisport geeft reactie op de grote uitslaande brand van De Schelft. (update zwemlessen)

Afgelopen zaterdag 14 november werd heel Noordwijkerhout opgeschrikt door de grote uitslaande brand in het sport- en evenementencomplex De Schelft, waarbij in de middag na het sein brandmeester duidelijk werd dat de sporthal totaal door de brand is verwoest. Het is nu maandag en er komen steeds meer reacties los op het voor de Noordwijkerhoutse gemeenschap zeer trieste gebeuren...

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten gaf gisteren al een reactie op BON, maar ook zijn er reacties van Toneelvereniging ODI en De Praktijk Fysiotherapie & Acupunctuur die beide ook een plekje hadden in De Schelft, klik hier. 

Vandaag heeft de beheerder Optisport van de Schelft, na eerder al op zaterdag een korte reactie te hebben gegeven, nu een bericht doen uitgaan naar alle leden van Optisport De Schelft die u hieronder kunt lezen.

Beste leden van Optisport De Schelft,

Gisteren zijn wij getroffen door een catastrofe, de sporthal van De Schelft is volledig verloren gegaan en ook de rest van het gebouw en het zwembad zijn beschadigd geraakt door de gevolgen van de brand. Dit heeft een enorme impact op heel Noordwijkerhout en zeker op iedereen, die direct betrokken is bij De Schelft, als werknemer, als sporter of anderszins.

De vele reacties die wij als Optisport inmiddels van onze klanten hebben gekregen zijn hartverwarmend en ervaren wij als grote steun. Dat motiveert ons, en al onze medewerkers, om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat u weer vertrouwd en veilig bij Optisport kunt zwemmen of sporten.

Of dat ook bij De Schelft zal zijn kunnen we nu nog niet zeggen. Eerst maar eens de schade inventariseren en opruimen. U kunt er echter zeker van zijn, dat wij alles in het werk zullen stellen om u als klant ook in deze situatie gezond in beweging te houden.

Houd daarom uw mail en onze website en social media-kanalen in de gaten, dan blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Graag tot ziens bij Optisport.
Namens alle medewerkers van Optisport De Schelft.

Lieve zwemles kinderen, Beste ouders / verzorgers,

Speciaal voor jullie nog een bericht. Helaas kunnen wij jullie niet bereiken per mail. Onze service van het leerlingvolgsysteem ligt er helaas uit. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen, zodra wij meer informatie hebben wat betreft de zwemlessen.

Helaas kon het afzwemmen door de corona op 7 november niet doorgaan en nu ook nog getroffen door een brand. Gelukkig hebben wij voor deze kinderen een nieuwe datum en locatie gevonden. Dit gaat plaats vinden op zaterdag 12 december. Locatie: Optisport Poelmeer, Lange Voort 273, Oegstgeest.

Houd uw mail, onze website en sociale media-kanalen in de gaten, dan blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het is voor ons allen momenteel een hele droevige situatie. Wij doen ons best u spoedig te informeren met meer nieuws.

Sportieve groet,
Maaike, Teun, Marike, Corry, Emmy, en Maaike.