Datum: 27-01-2021 - 01:14

15
nov
'20
Vrienden zorgen weer voor een flinke cheque voor de Witte Kerk in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Vrienden zorgen weer voor een flinke cheque voor de Witte Kerk. (foto's)

Tja, je kunt plannen maken wat je wilt, maar soms moet je buigen voor buitengewone omstandigheden. Wij. Stichting Vrienden van de Witte Kerk', hadden net als afgelopen jaren een leuke, spannende en uitdagende 'Dag van de Witte Kerk' in gedachten, met in de hoofdrol de bezoekers! In gedachten zagen we jullie al voor ons in een hele bijzondere setting: de Witte Kerk omgetoverd tot……

Maar wat niet kan, kan niet, en dat betekent dat we volgend jaar in de herkansing gaan met dit bijzondere, geheimzinnige evenement. Een tipje van de sluier? Nee hoor, we verklappen nog niks! Wat wel doorgaat is de overhandiging van de jaarlijkse cheque door de Vrienden aan de kerkgemeenschap.

Deze financiële bijdrage is meer dan welkom, want onderhoud is en blijft nodig: af en toe een facelift, een nieuw verfje, groot onderhoud, er is altijd wat te doen aan deze oude dame. Dankzij al onze Vrienden en donateurs kunnen wij ook dit jaar weer een behoorlijk bedrag overhandigen en wel 3000 euro. Dit hebben we aflopen zaterdag in aangepaste vorm gedaan, helaas zonder publiek maar wel op de traditionele 'Dag van de Witte Kerk' van 14 november.

Leon Floor van St. Vrienden van de Witte Kerk overhandigde na de speech van voorzitter Jos van den Burg de cheque van € 3000,- over aan dominee Esmeralda Mandemaker en zij was daar namens iedereen die De Witte Kerk een warm hart toe draagt zeer verguld mee en het prachtige bedrag zal zeker goed besteed gaan worden.

Volgend jaar hopen we al onze plannen uit de ijskast te halen en jullie weer te ontvangen in de kerk tijdens de door ons georganiseerde evenementen. Wie ook een financiële bijdrage wil leveren zodat de kerk het onderhoud krijgt dat ze verdient, dat kan. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.vriendenvandewittekerk.nl.

Foto's Ans Geerlings.