Datum: 24-01-2021 - 03:06

15
nov
'20
Van Nes winnaar Sterkste Schakel publieksprijs en 1e plaats Detailhandel Non-Food.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Van Nes winnaar Sterkste Schakel publieksprijs en 1e plaats Detailhandel Non-Food.

Op vrijdag 13 november is familiebedrijf Installatiebedrijf van Nes verrast door de organisatie van de Sterkste Schakel om 2 prachtige prijzen te overhandigen: de Sterkste Schakel publieksprijs & de 1e plaats in de categorie Detailhandel Non-Food. In Noordwijkerhout vloog de confetti door de lucht en wordt het, binnen wat er mogelijk is met de huidige maatregelen, gevierd! “Twee keer winnen, zoals Van Nes, dat is uniek en echt nog nooit eerder voorgekomen”, aldus de organisatie van De Sterkste Schakel....

De Sterkste Schakel 2020
Ieder jaar vindt de uitreiking van dé Rijnlandse ondernemingsprijs, de Sterkste Schakel, plaats. De Grande Finale zou eigenlijk in maart zijn, maar werd in verband met de maatregelen een aantal keer verzet. Op vrijdag 13 november was het eindelijk zover en mochten de winnaars hun prijs in ontvangst nemen.

Het team van Van Nes werd verrast door een camper die kwam aanrijden en was vereerd dat ze deze twee prijzen in ontvangst mochten nemen. Team Van Nes: “Dat wij de Sterkste Schakel publieksprijs én de eerste plaats in de categorie Detailhandel Non-Food zouden winnen hadden we natuurlijk gehoopt, maar nu is het ook werkelijkheid geworden… daar zijn wij zo blij mee!”

Feestelijke open dag op zaterdag 14 november
Om deze prestatie te vieren, organiseerde Van Nes op zaterdag 14 november een speciale open dag in het Inspiratiehuis in Noordwijkerhout. “Iedereen kreeg een lekker ‘bakkie met een gebakkie’, want dat kan bij deze feestelijke dag niet ontbreken bij Van Nes”, zegt Lisa van Nes. 

Van Nes – Wonen met comfort
Van Nes is een echt familiebedrijf gevestigd in Noordwijkerhout, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Ieder heeft een eigen expertise. Zo zijn Nel en Lisa vaak te vinden in het Inspiratiehuis waar ze u met veel gezelligheid en enthousiasme ontvangen. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de installaties en service & onderhoud.

Helaas geen vuurwerk:
De feestvreugde werd enigszins overschaduwd door het bericht dat van Nes ontving dat er dit jaar een algeheel verbod op  de verkoop van vuurwerk is. Het was dan ook vrijdag de dertiende. 

Hieronder ziet u bij de foto's ook het volledige juryrapport. Foto's Hans Geerlings (Blik Op Lisse) en 1x PR.