Datum: 16-09-2021 - 19:57
13
nov
'20
Politie zoekt getuigen van mishandeling en poging beroving 17-jarige jongen Victoriberg/Erfvoort in Noordwijkerhout.
Geschreven door Politiebericht

Politie zoekt getuigen van mishandeling en poging beroving jongen Victoriberg/Erfvoort.

Op vrijdag 30 oktober tussen 23.30 en 23.50 uur werd in het parkje tussen de Victoriberg en Erfvoort in Noordwijkerhout een jongen mishandeld. Ook werd gepoogd de jongen te beroven. Het slachtoffer werd door in totaal 6 jongeren van rond de 17 jaar belaagd, mishandeld en er werd gepoogd hem te beroven. Het slachtoffer hield verwondingen aan zijn gezicht over. Ook zijn bril raakte beschadigd. De daders zijn na het incident...

weggerend richting de Erfvoort. Een van de daders was gekleed in een zwarte jas met een kapuchon voorzien van een bontkraag. Rond het tijdstip van het incident liepen een vrouw en man met hun witte hond, mogelijk een poedel, in de buurt waar het slachtoffer mishandeld werd. Wij komen graag in contact met deze vrouw en man. Heeft u iets gezien of gehoord wat met bovenstaand incident te maken heeft? Bel dan 0900-8844.

Weet u wie de daders zijn, heeft u hen hierover horen praten? Ook dan horen wij dat uiteraard graag van u. Eventueel kan dat ook via Misdaad Anoniem op 0800-7000.