Datum: 27-01-2021 - 00:31

12
nov
'20
Mandy van den Burg vertelt in een promofilmpje over startersleningen in de gemeente Noordwijk in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Mandy van den Burg vertelt in een promofilmpje over startersleningen in de gemeente Noordwijk.

Koop net als Mandy van den Burg jouw eerste huis met een starterslening van de gemeente Noordwijk. In een promofilmpje, gemaakt in opdracht van de gemeente Noordwijk, legt Mandy uit hoe makkelijk dat ging. Aan welke voorwaarden ze moest voldoen. En laat ze natuurlijk haar nieuwe huis zien. Ben jij tussen de 18 en 40 jaar en woon je in de gemeente Noordwijk? Kijk dan voor meer info en aanvragen...

 op de website van de gemeente Noordwijk. Bekijk het promofilmpje onder aan het nieuwsitem.

Starterslening verhoogd naar € 50.000,- nieuwsitem 08 oktober 2020.
De gemeente Noordwijk heeft de starterslening verhoogd naar € 50.000,-. Met een starterslening geeft de gemeente starters op de woningmarkt een steuntje in de rug bij de aankoop van hun 1e huis.

Starterslening overbrugt verschil
De starterslening overbrugt het verschil tussen de aankoopprijs van een woning en het maximale bedrag dat op basis van het inkomen geleend kan worden. Met deze 2e hypotheek via de gemeente Noordwijk kan een starter in veel gevallen toch die woning kopen die hij of zij op het oog heeft.

Kansen op woningmarkt vergroot
Naast de verhoging van de starterslening is ook de maximale aankoopprijs van de woning opgehoogd naar de Nationale Hypotheek Garantie-grens. Die is op dit moment € 310.000,-. Bovendien geldt de regeling vanaf nu niet meer alleen voor bestaande- maar ook voor nieuwbouwwoningen. Met deze maatregelen worden de kansen voor starters op de woningmarkt vergroot.

Promofilmpje starterslening gemeente Noordwijk.