Datum: 28-09-2021 - 00:44
13
nov
'20
Bijna drieduizend foto’s op beeldbank NoVaTo in Noordwijkerhout.
Geschreven door NoVaTo

Bijna drieduizend foto’s van oud-Noordwijkerhout op beeldbank NoVaTo.

Als gevolg van de geldende coronamaatregelen zijn er afgelopen maanden geen activiteiten mogelijk geweest in het museum aan de Zeestraat. Dat wil echter niet zeggen dat de vrijwilligers al die tijd hebben stilgezeten. Zo zijn er vorige week ruim 200 potten met narcissen gevuld voor het scholenproject over de geschiedenis van de bloembollencultuur, worden nieuw ingebrachte spullen geïnventariseerd en wordt er al weer nagedacht over de tijd ná corona...

Daarnaast is onlangs weer een groot aantal foto’s toegevoegd aan de beeldbank van NoVaTo. Vooral nu het museum tijdelijk gesloten is voor publiek biedt de beeldbank de mogelijkheid tot een prachtige Blik Op oud-Noordwijkerhout.

Op de website staat een uitgebreide lijst van straten, verenigingen en gebeurtenissen waarvan foto’s beschikbaar zijn, vele voorzien van namen. Wij horen graag aanvullingen hierop. Ga naar www.noordwijkerhoutvantoen.nl, klik op ‘Afbeeldingen’, daarna op ‘Beeldbank’ en alle rubrieken komen in beeld. Zeker een bezoekje waard.

Foto's > 3 van de 3000 foto's NoVaTo.