Datum: 25-02-2021 - 03:00

12
nov
'20
Gemeentesecretaris Carsten Hof neemt per direct afscheid van de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Gemeentesecretaris Carsten Hof neemt per direct afscheid van de gemeente Noordwijk.

In de afgelopen maanden hebben het college van B&W en gemeentesecretaris Carsten Hof constructief overleg gevoerd over de toekomst van de gemeente en de gemeentelijke organisatie. Daarbij is eveneens gesproken over de vraag of hij de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur van Noordwijk zou voortzetten. Gezamenlijk en in goed overleg is besloten dat de toekomst van Carsten Hof buiten de gemeente ligt...

Met ingang van heden -woensdag 12 november 2020- maakt hij daarom plaats voor een opvolger. Het college van B&W heeft daarbij zijn nadrukkelijke waardering uitgesproken over wat hij in de aanloop naar de gemeentelijke herindeling en in de opbouwfase van de nieuwe gemeente heeft bereikt. Hij heeft met plezier en goede resultaten aan de fusie en de ontwikkeling van de organisatie gewerkt.

Eveneens heeft hij gedurende de coronacrisis een verbindende rol vervuld in het management. Het is aan een nieuwe gemeentesecretaris om dit verder uit te bouwen. Het college van B&W dankt Carsten Hof voor zijn inzet en wenst hem veel succes toe met de voortzetting van zijn loopbaan.