Datum: 24-01-2021 - 03:34

11
nov
'20
Verkiezing 'Vrijwilliger(s) van het jaar 2020' nomineer uw favoriet in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Online vrijwilligersfeest 2020 gemeente Noordwijk.

Op 7 december vindt het Vrijwilligersfeest 2020 plaats. In dit bijzondere jaar willen we waardering uitspreken voor alle vrijwilligers en buurtbewoners van de gemeente Noordwijk. Tijdens deze avond kun je genieten van leuke muziek en worden de vrijwilligers- en buurtprijzen uitgereikt door wethouder Dennis Salman en burgemeester Wendy Verkleij...

 

Het is een uitdagend jaar. Des te belangrijker om aan elkaar te denken, iets voor elkaar te kunnen betekenen en soms elkaar te ondersteunen waar nodig. We hebben dit jaar ook buurtprijzen toegevoegd. Bijzonder om te zien wat buren voor elkaar hebben gedaan in de afgelopen tijd. Van een simpele goedemorgen en een praatje tot een boodschap doen voor je zieke buurman. Daar mag zeker aandacht aan worden besteed.

Het belooft een leuk feest te worden en we gaan het net even iets anders doen dan de voorafgaande jaren, gezien fysiek bij elkaar komen dit jaar niet mogelijk is. Het vrijwilligersfeest vindt online plaats en we sluiten de feestelijke avond af met een toost vanuit je eigen huiskamer. Ben je erbij?

Ja, ik wil erbij zijn!
Ben je vrijwilliger of buurtbewoner en heb je wel zin in een feestje? Houd de website welzijnnoordwijk.nl in de gaten. Uiterlijk 4 december wordt er een link geplaatst op de website van Welzijn Noordwijk, waarmee je kunt inloggen voor het feest. Heb je vragen? Stuur een mailtje naar Aleid Guijt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.