Datum: 27-01-2021 - 00:46

10
nov
'20
Open dag Teylingen College Leeuwenhorst ook via een app in Noordwijkerhout.
Geschreven door Teylingen College Leeuwenhorst

Open dag Teylingen College Leeuwenhorst ook via een app.

Het Teylingen College Leeuwenhorst wil toekomstige leerlingen zo goed mogelijk helpen bij het maken van hun schoolkeuze. In de tijden van corona is dat extra lastig, daarom is de school nu ook online te bezoeken via een app. Net als elk jaar is het Leeuwenhorst weer begonnen met verschillende kennismakingsactiviteiten voor groep 8 leerlingen. Maar vanwege de coronamaatregelen is dat anders dan normaal....

“We willen leerlingen en ouders natuurlijk de kans geven om alles te weten te komen over onze school” vertelt Susanne Osinga, teamleider en lid van de open dag commissie.

“Door de huidige maatregelen zullen onze open dagen helaas alleen voor leerlingen uit groep 8 zijn. Ook hun ouders mogen helaas niet mee. Zo kunnen we er voor zorgen dat het voor iedereen helemaal veilig is en alle kinderen toch onze school kunnen beleven.”

Kennismakingslessen
Naast alle voorbereidingen op de open dagen, is brugklascoördinator Pauline van Eeden ook druk bezig met voorlichtingen aan ouders over het voortgezet onderwijs en organiseert College Leeuwenhorst voor bijna alle scholen in de regio een aparte groep 8 middag.

“Voor elke school hebben we een eigen dag met een eigen programma georganiseerd” aldus van Eeden. “De leerlingen kunnen zo alvast proeven aan vakken als wiskunde, ICT, muziek en biologie.”

Open Dag App
Susanne Osinga: “Maar ondanks dit alles vonden we dat we onze school nog niet genoeg kunnen laten zien. We hebben daarom onze eigen Open Dag App gelanceerd” De app is te downloaden in de appstores van Google en Apple. In de Open Dag App kun je vervolgens zoeken op ‘College Leeuwenhorst’.

“We gaan de komende weken elke week wat nieuws op de app zetten; filmpjes en informatie over de school. Vanaf 1 december kan elke groep 8 leerling zich via de app ook aanmelden voor de open dag en de introductielessen in januari!”

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de open dagen op Leeuwenhorst? Download de app en houd deze geregeld in de gaten.

Foto PR.