Datum: 14-04-2021 - 16:08

08
nov
'20
Update herinrichting Sportpark De Boekhorst. (foto's + sneak preview nieuw clubgebouw)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Update herinrichting Sportpark De Boekhorst. (foto's + sneak preview nieuw clubgebouw)

Update november 2020: foto's genomen op zondag 8 november van de bouwwerkzaamheden tot nu toe. Het bestuur van VVSB heeft een prachtige sneak preview van het nieuwe clubgebouw op hun website neergezet, u krijgt een mooie inkijk hoe het er straks allemaal uit gaat zien. Update oktober 2020: Voortgang herinrichting Sportpark De Boekhorst. Wethouder Sjaak van den Berg legde op 5 oktober 2020...

symbolisch de 1e steen van het nieuwe clubgebouw op Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. Hij deed dat samen met de voorzitter van VVSB, Arjan Broekhof en de voorzitter van Northa, Joke Brouwer.

Oplevering clubgebouw
Na vele voorbereidende werkzaamheden zijn de bouwwerkzaamheden inmiddels in volle gang. De planning is erop gericht om eind mei 2021 het clubgebouw casco op te leveren. De verenigingen zorgen zelf voor de afwerking van de binnenkant van het clubgebouw. Het clubgebouw kan dan al in het sportseizoen 2021-2022 worden gebruikt.

Tennis- en voetbalvelden aangepakt
De werkzaamheden op het sportpark hebben weinig last ondervonden van de maatregelen rondom de coronacrisis. Het bood zelfs juist de kans om in 1 keer de tennisbanen van TV De Boekhorst compleet te vernieuwen. De werkzaamheden zijn gestart in april 2020 en begin september 2020 afgerond.

Inmiddels wordt er volop gebruik gemaakt van de tennisvelden. Er wordt met veel plezier op gespeeld. De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe clubgebouw zijn in gang gezet. Zodra er meer te melden is over de planning, treft u dat in de nieuwsbrief aan.

Daarnaast kon tegelijkertijd de verschuiving van de natuurgrasvelden voor VVSB worden uitgevoerd omdat het voetbalseizoen door de coronamaatregelen was gestaakt.

Fietspad Zanderij
De aanbesteding voor het fietspad langs de Zanderij is gestart. De verwachting is dat het fietspad voor het einde van het jaar aangelegd en opgeleverd is. Zodra het fietspad klaar is, wordt er een hogere ballenvanger geplaatst om overvliegende ballen tegen te houden die anders op de weg terecht zouden komen.

De hogere ballenvanger wordt, als alles goed verloopt, 2e kwartaal 2021 geplaatst zodra alle werkzaamheden langs de Zanderij zijn afgerond.

Uw aanspreekpunt: het projectteam
De aannemer houdt op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00 uur tot 11:00 uur een inloopspreekuur in de kantine van VVSB. Als conciërge is Geek den Elzen aanspreekbaar. De omgevingsmanager van Vessies is Jolanda Geleijnse. Zij is dagelijks bereikbaar via +31 6 28 27 26 63. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het projectteam van de gemeente Noordwijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: nieuwsbrief gemeente Noordwijk.

Foto's BON en filmpje sneak preview VVSB/Van Egmond Architecten